Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Decizia incredibilă luată de Adi Mutu imediat după meciul de la Galați. A spus „Nu” conducerii

Adi Mutu a luat o decizie incredibilă imediat după meciul de la Galați. „Briliantul” a refuzat propunerea conducerii de la CFR Cluj.
28.02.2024 | 12:05
Decizia incredibila luata de Adi Mutu imediat dupa meciul de la Galati A spus Nu conducerii
Decizia incredibilă luată de Adi Mutu imediat după meciul de la Galați. A spus „Nu" conducerii. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a smuls un punct din confruntarea cu CFR Cluj, însă Adrian Mutu nu și-a luat gândul de la titlul din SuperLiga. „Briliantul” a refuzat să se întoarcă în Ardeal împreună cu Cristi Balaj și a preferat să rămână în autocar împreună cu jucătorii „feroviarilor”.

Decizia incredibilă luată de Adi Mutu imediat după meciul de la Galați! L-a refuzat pe Cristi Balaj

CFR Cluj a scăpat printre degete cele trei puncte de la Galați, iar Cristi Balaj spune că ardelenii sunt dezamăgiți pentru rezultatul cu Oțelul. Adrian Mutu se gândește deja la confruntarea cu Farul Constanța și cere mobilizare maximă din partea elevilor săi.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a dezvăluit că Adi Mutu a spus „Nu” conducerii lui CFR la propunerea de a se întoarce cu mașina în Cluj. „Briliantul” a preferat să fie lângă jucătorii grupării din Gruia în autocar.

„Eram supărați, dar cu toate că a fost supărat l-am invitat să vină cu mașina cu mine de la Galați și a preferat să rămână împreună cu jucătorii. Se întâmplă să nu vină cu autocarul, de data aceasta a vrut să fie alături de ei. Avem un meci important la Farul și noi suntem responsabili.

ADVERTISEMENT

A rămas cu jucătorii în autocar, trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să ne uităm bărbătește unul la celălalt și să reparăm sau să nu repetăm ce am greșit. Doar ei pot să schimbe lucrurile și îmi e ciudă pentru că era foarte ușor de gestionat finalul meciului.

S-au făcut foarte multe greșeli până la acordare loviturii de pedeapsă, care are acoperire regulamentară. În primul rând trebuie să vedem ce trebuie să facem noi. Te bucuri când adversarul nu câștigă sau cei cu care te lupți pentru trofee nu câștigă”, a declarat Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Cum s-a tranșat duelul Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu: „Sunt sigur că a adus aminte”

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au dezbătut în direct despre cum a fost tranșat duelul Dorinel Munteanu vs Adrian Mutu. Florin Gardoș este de părere că „Munti” a avut un discurs în vestiar în care amintea despre intervenția „Briliantului” în ceea ce privește cantonamentul din iarnă.

„Oțelul a arătat bine. Chiar dacă în general pe teren propriu nu au fost prea grozavi sezonul acesta. Aseară au făcut un meci bun. Au fost foarte agresivi. Pressing bun, cel puțin în prima repriză. Le-a fost foarte greu celor de la CFR Cluj să construiască, nici ocazii nu prea și-au creat.

ADVERTISEMENT

A venit acea execuție extraordinară a lui Pop. (n.r. CFR Cluj) A avut noroc că a egalat înainte de pauză. Pe un fond de joc slăbuț. În atitudinea jucătorilor nu s-a văzut lipsa (n.r. lui Dorinel Munteanu).

Undeva a existat și un discurs al lui Dorinel Munteanu. Sunt sigur că a adus aminte de declarația lui Adrian Mutu în care a zis că ‘Metodele sunt învechite’. Și eu am spus chestia asta, recunosc. Rămân la părerea asta”, a spus Gardoș.

ADVERTISEMENT