Life

Decizia luată de Andra pentru a scăpa de kilogramele în plus: “Aici nu trebuie să te complaci”

Decizia pe care Andra a luat-o ca să scape de kilogramele în plus. Jurata de la Românii au talent a explicat de ce a făcut această alegere.
07.03.2024 | 00:25
Decizia luata de Andra pentru a scapa de kilogramele in plus Aici nu trebuie sa te complaci
Ce decizie a luat Andra pentru a slăbi. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra a dezvăluit decizia pe care a luat-o pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cântăreața vrea să facă o schimbare în stilul ei de viață, așa că a apelat la ajutor. Vedeta le-a explicat fanilor motivul.

Decizia luată de Andra pentru a putea scăpa de kilogramele în plus. Ce a făcut artista

Jurata de la Românii au talent se luptă cu kilogramele în plus, astfel că a decis să facă o schimbare. Aceasta a apelat la ajutorul specialiștilor pentru că vrea să adopte un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

Andra a decis să slăbească pentru a nu se confrunta cu probleme. Cu toate că vedeta se simte bine în pielea ei, dar face acest pas pentru sănătate.

În ultimul timp, Andra a fost criticată de fani pentru faptul că nu mai are silueta subțire, însă artista nu se simte complexată. În schimb, soția lui Cătălin Măruță vrea să aibă grijă de sănătatea ei.

ADVERTISEMENT

“Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate…aici nu trebuie să te complaci, să zici ‘lasă că-i bine’.

Nu! Tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie”, a explicat artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andra a mers la un centru specializat pentru a scăpa de greutatea în exces. De altfel, vedeta i-a îndemnat pe fani să apeleze la un nutriționist dacă nu pot ține o dietă pe cont propriu.

“Am apelat la… (n.r. denumirea centrului) ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate. Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva…atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. (…)

ADVERTISEMENT

Dacă vă este mai greu să țineți singuri o dietă sau să aveți un stil de viață mai sănătos, este mereu mai ușor să apelezi la un nutriționist”, a mai spus vedeta.

Centrul vizitat de cântăreață promovează o metodă de slăbire testată timp de mai mulți ani. Este un plan alimentar adaptat nevoilor și stilului de viață al fiecărei persoane.

Andra, confesiuni despre kilogramele în plus

La Românii au talent, Andra a vorbit despre faptul că are cu 10 kilograme mai mult decât ar trebui. Acest lucru nu reprezintă o problemă pentru ea, pentru că se simte bine în pielea ei.

Vedeta a învățat să se accepte, dar până să ajungă aici a trecut prin diverse stări. În cele din urmă, Andra a reușit să se simtă bine și cu kilogramele în plus, care nu reprezintă o problemă pentru ea, din punct de vedere estetic.

Cântăreața a vorbit despre cât de importantă este acceptarea și cât de mult încerca să-și ascundă burtica la început. Jurata a decis să facă demersuri pentru a slăbi, dar numai pentru a fi sănătoasă, nu pentru a avea o siluetă de invidiat.

“În primă fază, să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Probabil, într-o lună două nu o să o mai am. (…) Eu n-am putut să slăbesc până acum pentru că nu m-am acceptat.

Le ascundeam, îmi puneam trei chiloți pe mine, ca să ascund, să strâng burta. Și încercam să mă ascund. E, uite, azi am o pereche de chiloți pe mine.

Despre asta e vorba, am acceptat că trebuie să mă văd ca să fac schimbarea. Pentru sănătate o să fac o schimbare. Nu pentru că vreau să arăt mai bine să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă”, a spus Andra la Pro TV.

ADVERTISEMENT