Life

Decizia luată de Chris Rock după ce Will Smith l-a lovit în timpul galei premiilor Oscar 2022

Ce decizie a luat Chris Rock după ce Will Smith l-a lovit în timpul galei premiilor Oscar 2022? Comediantul nu va depune plângere împotriva actorului.
28.03.2022 | 19:26
Decizia luata de Chris Rock dupa ce Will Smith la lovit in timpul galei premiilor Oscar 2022
ADVERTISEMENT

Chris Rock a luat o decizie după ce Will Smith l-a lovit în timpul galei premiilor Oscar 2022, fiind deranjat de o glumă pe care acesta a făcut-o la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith.

Decizia luată de Chris Rock după ce a fost lovit de Will Smith în timpul galei premiilor Oscar 2022

Comediantul a decis să nu depună plângere împotriva lui Will Smith după incidentul care a avut loc la ceremonia de duminică seară, potrivit poliţiei din Los Angeles, citată de CNN, scrie Agerpres.

ADVERTISEMENT

În timp ce prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun documentar, Chris Rock a făcut o glumă adresată soției lui Will Smith, căreia i-a transmis „Jada, te iubesc, ‘G.I. Jane 2′, de abia aştept să te văd”, făcând referire la capul ras al actriței.

Acesta s-a referit la personajul locotenent O’Neil (G.I. Jane), în care protagonista, interpretată de Demi Moore, apare cu capul ras.

ADVERTISEMENT

Jada Pinkett Smith suferă de alopecie și s-a prezentat cu capul ras la gala celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar. Actrița a fost nevoită să renunțe la păr din cauza acestei afecțiuni.

Câștigătorul titlului de cel mai bun actor în rol principal („King Richard”) a fost deranjat de vorbele lui Chris Rock și l-a lovit chiar pe scenă. Jada Smith și-a dat ochii peste cap la auzul acestei glume, dar soțul ei nu s-a putut abține și a reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

„Să nu mai scoți niciodată numele soției mele pe gura aia a ta.”, i-a spus Will Smith lui Chris Rock.

„Cadrele de anchetă ale LAPD (poliţia din Los Angeles) sunt la curent cu un incident survenit între două persoane la ceremonia premiilor Academiei.

ADVERTISEMENT

Incidentul a implicat o persoană care a pălmuit-o pe cealaltă. Dacă partea vătămată doreşte să facă raport la o dată ulterioară, LAPD se va afla la dispoziţia sa pentru a completa raportul de anchetă.”, a transmis departamentul poliţiei pentru postul CNN.

Will Smith, despre incidentul cu Chris Rock

În timpul discursului de mulțumire pentru Oscarul câștigat pentru rolul din „King Richard”, Will Smith a cerut scuze Academiei Americane de Film şi colegilor săi pentru incidentul petrecut. Cu toate acestea, a evitat să pronunțe numele lui Chris Rock.

„Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti.”, și-a motivat actorul gestul neașteptat.

„Oh, wow. Will Smith tocmai m-a pocnit zdravăn! Aceasta a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii.”, a fost reacția lui Chris Rock după ce a fost lovit.

După acest incident, Will Smith a devenit ținta glumelor din mediul online. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, acolo unde internauții au postat diverse meme-uri.

Vedetele au reacționat după cele petrecute la gala premiilor Oscar 2022. Cele mai multe s-au declarat împotriva gestului făcut de Will Smith. Fiul actorului, Jaden Smith, l-a felicitat pe acesta pentru reacția violentă.

„Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos.”, a fost reacția Serenei Williams, pe Twitter.

ADVERTISEMENT