Life

Decizia luată de Oana Roman la aproape o săptămână după înmormântarea Mioarei Roman: ”Eu am ales”

Oana Roman a luat o decizie neașteptată la aproape o săptămână după înmormântarea mamei sale, Mioarei Roman. Ce a făcut vedeta?
03.03.2024 | 14:32
Decizia luata de Oana Roman la aproape o saptamana dupa inmormantarea Mioarei Roman Eu am ales
Decizia luată de Oana Roman la aproape o săptămână după înmormântarea Mioarei Roman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman traversează o perioadă extrem de dificilă. Mama vedetei, Mioara Roman, s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar luni se face și o săptămână de când aceasta a fost condusă pe ultimul drum.

Decizia luată de Oana Roman

Oana Roman s-a ocupat în ultimii ani de mama sa. Vedeta o vizita destul de des pe cea care i-a dat viață, aceasta aflându-se la un azil. Iar pierderea suferită a fost și este în continuare una destul de dureroasă.

ADVERTISEMENT

Ieri, vedeta a mers la cimitir și a rămas surprinsă să vadă un mărțișor pe mormântul mamei sale. S-a bucurat însă de faptul că persoana care a trecut s-a gândit totuși la Mioara Roman.

Acum, Oana Roman a luat o altă decizie radicală. Se pare că vedeta are nevoie de timp ca să poată să își revină. Ea a postat un mesaj pe contul personal de socializare în care le mulțumește urmăritorilor săi că îi sunt alături.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, ea a luat decizia de a ”evada” de acasă pentru două zile. Oana Roman spune că are nevoie de liniște, dar și de timp, astfel încât să poată să se adune și să treacă peste acest moment din viața ei.

„Bună dimineața, dragii mei! Vă mulțumesc că sunteți aici! Eu am ales două zile de evadare de acasă pentru un pic de liniște, să mă adun și apoi să merg mai departe cu toate”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Momente dificile la înmormântarea Mioarei Roman

Menționăm faptul că înmormântarea Mioarei Roman a fost un eveniment dureros. Chiar Gabriela Lucuțar, care s-a ocupat de tot, povestea că era nevoită să o supravegheze pe vedetă, pentru a se asigura că este bine.

Mai mult de atât, ”Regina Întunericului” a povestit și un fenomen straniu care a avut loc. În momentul în care Oana Roman plângea, foițele de aur folosite pentru a orna coliva ”se așezau ca niște lacrimi”, singure.

ADVERTISEMENT

”La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat dimineață. Eu ornam și a început să plângă. Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi. Fără ca eu să le așez în niciun fel”, a povestit Gabriela Lucuțar, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT