Sporturi

Decizia lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit de soţul Serenei Williams: ”Nu se coboară la acest nivel”

02.03.2021 | 19:35
Decizia lui Ion Tiriac dupa ce a fost jignit de sotul Serenei Williams Nu se coboara la acest nivel
ADVERTISEMENT

Jignit de soțul Serenei Williams, afaceristul Ion Țiriac a întors și celălalt obraz. Miliardarul român a decis să-l ignore pe Alexis Ohanian.

Tensiunile dintre cei doi s-au acutizat după ce afaceristul român a spus despre Serena Williams că ar trebui să se retragă, din cauza vârstei înaintate și greutății corporale.

ADVERTISEMENT

Însă, conflictul mocnit, datează tocmai din 2016, când americanca a refuzat să participe la turneul de la Madrid patronat de miliardarul Român.

Decizia lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit de soţul Serenei Williams

Cosmin Hodor, apropiat al afaceristului Ion Țiriac, a declarat pentru Digi Sport, că miliardarul nu are de gând să răspundă jignirilor soțului Serenei Williams.

ADVERTISEMENT

”Reacția lui arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a spus Hodor, pentru sursa citată.

”E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a fost mesajul lui Alexis Ohanian după victoria soției lui, Serena Williams, în fața Simonei Halep, în sferturile Australian Open 2021.

ADVERTISEMENT

Serena Williams, ținta preferată a lui Țiriac

În ultimii cinci ani relația dintre fostul tenismen, Ion Țiriac, și Serena Williams, jucătoare cu 23 de trofee de Grand Slam, este extrem de tensionată.

Totul a degenerat după declarația lui Țiriac, de la finalul anului trecut, când a sugerat că Serena Williams ar face bine să se retragă din sportul de performanță.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Țiriac nu era altceva decât o continuare a unei prime intervenții în media la adresa americancei, despre care spunea încă din 2018, într-un interviu publicat de Sport Bild ”Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin”. 

ADVERTISEMENT