Life

Decizia neașteptată luată de Kanal D! Este oficial: ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir

Schimbare neașteptată în grila de la Kanal D! Emisiunea prezentată de Teo Trandafir suferă o nouă modificare de luni, 17 iulie 2023.
14.07.2023 | 19:13
Decizia neasteptata luata de Kanal D Este oficial ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir
Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir la Kanal D. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În 2022, Teo Trandafir a trecut de la a fi zilnic, de luni până vineri, pe micile ecrane la o emisiune de weekend. Acum, însă, Kanal D a anunțat o nouă schimbare în ceea ce o privește. Ce se întâmplă cu emisiunea sa de luni, 17 iulie 2023.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de luni, 17 iulie 2023

Teo Trandafir se numără printre cele mai emblematice vedete ale postului de televiziune Kanal D. Ani buni, emisiunea sa, pe care a prezentat-o alături de Bursucu’, a fost principala rivală a show-ului lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Totuși, la un moment dat, au fost separați. Adi Cristea a fost ales să prezinte matinalul împreună cu Viviana Sposub și George Tănase, emisiune care nu a durat mult, iar Teo Trandafir i-a primit drept colegi pe Mihai Mitoșeru și Bella Santiago.

Însă la începutul verii 2022, vedeta a mai primit o lovitură. A fost pusă pe pauză timp de trei luni, iar după ce vacanța, mai mult sau mai puțin voită, i s-a încheiat nu a mai fost pe sticlă în fiecare zi, de luni până vineri, ci doar sâmbăta și duminica, de la ora 10:00.

ADVERTISEMENT

Se pare că nici această formulă nu a fost una de durată, căci Kanal D a făcut modificări în grilă, iar acestea o visează tot pe Teo Trandafir. Așa se face că începând 17 aprilie 2023, Teo Show va putea fi urmărit de telespectatori în fiecare luni și marți, de la 23:00.

Ce se va întâmpla în prima ediție a emisiunii

Echipa care o are în frunte pe Teo Trandafir promite să aducă în fața publicului cele mai interesante subiecte, imediat după difuzarea serialului fenomen Melek. Iar prima ediție se anunță a fi una incendiară, scrie redactia.ro.

ADVERTISEMENT

Printre altele, telespectatorii vor face cunoștință cu o altă latură a lui CRBL. Deși fostul concurent de la Survivor România se află de ani buni în lumina reflectoarelor, acum își schimbă complet stilul muzical și își îndreaptă atenția către punk.

Despre modul în care s-a hotărât să treacă prin această transformare surprinzătoare și cum s-a reinventat, artistul a povestit în cadrul unui interviu oferit pentru emisiunea lui Teo Trandafir. Tot atunci, Daniela Crudu revine în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a stat departe de televiziune de când a devenit mămică, dar acum este pregătită să vorbească despre felul în care viața sa s-a schimbat după ce a adus pe lume primul copil și cum s-a adaptat la rolul de părinte.

ADVERTISEMENT