Life

Decizia Netflix care schimbă total platforma. Milioane de români ar putea fi afectați

Decizia Netflix care schimbă total platforma. Sunt milioane de români care ar putea fi afectați de această hotărâre a platformei.
03.07.2023 | 16:03
Decizia Netflix care schimba total platforma Milioane de romani ar putea fi afectati
Decizia Netflix care schimbă total platforma. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O decizie a Netflix poate să schimbe total platforma. Sunt milioane de români care ar putea fi afectați de această hotărâre.

Decizia Netflix care schimbă total platforma

Netflix a decis să înceapă testarea pentru eliminarea abonamentului său minim, adică cel mai ieftin. Este vorba despre acel tip de abonament care oferă conținut HD pe un singur dispozitiv.

ADVERTISEMENT

Acesta este cel mai ieftin tip de abonament disponibil la noi în țară, care iată că ar putea fi scos. În alte țări mai este disponibil și abonamentul Netflix cu reclame, acela fiind cel mai ieftin.

Testarea se face deocamdată în doar o țară, anume în Canada. Anterior, Netflix a mai realizat teste similare și în alte regiuni ale lumii, așa că sunt toate șansele ca abonamentul minim să fie scos de tot.

ADVERTISEMENT

Acest tip de abonament a fost disponibil încă de la lansarea Netflix în lume. Acesta nu a avut nici prea multe îmbunătățiri de-a lungul timpului.

Singura îmbunătățire importantă care i s-a făcut a fost calitatea, care s-a schimbat de la SD la HD. În România, acest tip de abonament este opt euro.

ADVERTISEMENT

Cine nu mai poate folosi abonamentul ieftin de la Netflix

Singurii care au primit această veste proastă sunt canadienii. Acești utilizatori nu mai pot folosi abonamentul minim și nu mai pot fi făcuți abonați noi.

Pentru cei care au deja acest abonament plătit, Netflix a transmis că pot folosi în continuare serviciul, dar momentan. În schimb, dacă vor să facă vreo modificare de orice fel vor pierde capacitate de a mai păstra acest abonament.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă o persoană care alege să schimbe abonamentul cu unul mai scump, cel standard și cel premium, va pierde capacitatea de a mai reveni la abonamentul minim.

Conform unor surse, Netflix îi va obliga pe abonații cu serviciul minim să se transfere la unul dintre celelalte două tipuri.

Abonamentul Standard de la Netflix costă 9,99 euro pe lună și cel Premium este 11,99 euro. Varianta cea mai ieftină ar putea fi eliminată de tot, așa cum am precizat mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: