Sport

Decizie controversată în Champions League. VAR anulează gol valabil la Leipzig – Real Madrid

În meciul din optimile Champions League dintre Leipzig - Real Madrid, arbitrii din camera VAR au anulat un gol valabil al gazdelor.
13.02.2024 | 23:41
Decizie controversata in Champions League VAR anuleaza gol valabil la Leipzig  Real Madrid
Real Madrid a fost salvată în prima repriză după ce Leipzig a avut gol valabil anulat cu VAR. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul primei reprize din meciul Leipzig – Real Madrid arbitrii din camera VAR, alături de centralul partidei, au decis să anuleze un gol valabil pentru gazde.

Decizie controversată în Champions League. VAR anulează gol valabil la Leipzig – Real Madrid

Leipzig a primit vizita celor de la Real Madrid în turul din optimile Champions League. În minutul 2 al partidei, Sesko primește o minge șutată pe care o împinge cu capul în poarta lui Lunin.

ADVERTISEMENT

În urma golului marcat de atacantul gazdelor, bosniacul Irfan Peljto anulează execuția valabilă a slovenului după ce s-a consultat și cu arbitrii din camera VAR.

Așa cum putem vedea și în capturile de ecran din timpul meciului, golul este perfect valabil. Sesko este ținut de Rodrygo în joc atunci când slovenul primește balonul de la colegul său. Brazilianul celor de la Real Madrid are piciorul după linia careului de 6 metri, iar Sesko se află chiar după careul mic, orientat spre punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Adidas a prezentat mingea oficială cu care se va juca în finala Ligii Campionilor 2024! Ce are diferit față de alte baloane

Adidas a prezentat mingea care va fi folosită în finala Ligii Campionilor din sezonul 2023-2024, care se va disputa sâmbătă, 1 iunie 2024, pe stadionul Wembley (Londra).

Aspectul UCL Pro Ball London celebrează orașul gazdă al finalei, Londra. Cu o grafică vibrantă cu doi lei care răcnesc printre stele. Leul simbolizează istoria și cultura bogată a Regatului Unit și a capitalei sale. Precum și curajul și puterea jucătorilor, dar și importanța trofeului european.

ADVERTISEMENT

Mingea are o gamă de tehnologii de performanță Adidas, inclusiv o textură inovatoare de suprafață PRISMA, care oferă jucătorilor și mai multă precizie. Acoperirea cu textura exterioară oferă aderență și control, iar construcția fără sudură lipită termic asigură cea mai bună performanță.

Adidas este furnizor de mingi pentru UEFA Champions League încă din 2001, fiind prezent atât la competițiile masculine, cât și la feminin. Firma Adidas a luat viață la 18 august 1949 în Herzogenaurach, Germania.

ADVERTISEMENT