Sport

Dan Șucu, invitat în direct de ”Corsicanu” să meargă cu galeria Rapidului la Craiova! Condiția pusă de acționarul majoritar

Gigi ”Corsicanu” urmează să preia conducerea galeriei Rapidului și l-a invitat pe Dan Șucu să meargă alături de suporteri în deplasarea de la Craiova.
19.03.2024 | 21:57
Dan Sucu invitat in direct de Corsicanu sa mearga cu galeria Rapidului la Craiova Conditia pusa de actionarul majoritar
Gigi ”Corsicanu” urmează să preia conducerea galeriei Rapidului și l-a invitat pe Dan Șucu să meargă alături de suporteri în deplasarea de la Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că a discutat cu Gigi Răducan, zis ”Corsicanu”, despre șefia suporterilor giuleșteni, iar acesta i-a confirmat că în cursul acestei săptămâni va fi ales un nou lider.

Galeria Rapidului l-a invitat pe Dan Șucu să meargă împreună la meciul cu Universitatea Craiova

Gigi ”Corsicanu” și-a intrat deja în atribuții, iar una dintre primele sale decizii a fost să-l invite pe acționarul majoritar Dan Șucu să facă deplasarea alături de galerie și să vadă împreună cu fanii meciul pe care Rapid îl are în deplasare cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Îi lansez invitația din partea galeriei noastre pentru meciul de la Craiova, să mergem împreună cu autocarele. Poate să ne ajută Dumnezeu să se dea o decizie favorabilă și cu Liviu (n.r. – Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, care este momentan arestat preventiv) .

Să arătăm că familia rapidistă este foarte unită. Îl așteptăm pe domnul Șucu, pe copii dânsului, pe Daniel Niculae, să mergem împreună la meciul de la Craiova!”, a spus ”Corsicanu”, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Prezent în studio, oficialul rapidist a dat imediat un răspuns ferm. ”Accept cu cea mai mare plăcere dacă mă lăsați pe mine să fac cinste cu autocarele”, a fost condiția pusă de Dan Șucu.

Șucu vrea să facă cinste măcar cu berea

Gigi ”Corsicanu” nu a fost de acord cu propunerea acționarului majoritar al clubului și i-a transmis acestuia că toate cheltuielile cu autocarele vor fi suportate integral de suporteri la jocul cu Universitatea Craiova, din etapa a 2-a a play-off-ului din SuperLiga, programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

”Îl așteptăm și pe Victor (n.r. – Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid), dar momentan este răcit. De data asta plătim noi autocarele, costurile vor fi suportate de fani. Vom sta cu toții în galerie dacă veniți”, a afirmat noul lider al galeriei rapidiste.

”Vin, dar berea după meci o plătesc eu. Poate îl convingem și pe domnul Rotaru (n.r. – Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova) să nu ne mai pună într-un colț, la ‘cucurigu’. Sper să ne dea o peluză normală”, a punctat Șucu.

ADVERTISEMENT

Șucu vrea ca galeria să fie alături de echipă

Acționarul majoritar a vorbit și despre reținerea pentru 30 de zile a lui ”Bocciu”, însă nu a fost de acord cu decizia galeriei de a protesta față de această reținere prin a nu-și încuraja echipa la întâlnirea cu Farul.

”Galeria, pentru Rapid, este extrem de importantă. Legătura dintre public și echipă este probabil mai importantă decât la orice alt club din România. Echipa are nevoie serioasă de încurajările publicului.

Că încurajările se întâmplă la Iași, pe Giulești, la Cluj sau Arad, ele trebuie să se întâmple, pentru echipă este foarte, foarte important, pentru imaginea clubului, este un factor diferențiator. Despre faptul că Liviu este în clipa de față arestat nu știu ce să zic. Este o povară psihologică într-o oarecare măsură, pentru că noi simțim nevoia existenței unei galerii.

Decizia de a nu încuraja echipa cu Farul nu consider că a fost o decizie bună. Sunt convins că decizia nu a venit de la Liviu, nu cred că el personal ar fi încercat să transmită un mesaj. Puteam să transmitem 10 minute mesajul respectiv și după aceea să începem din nou cu încurajările, cum s-a mai întâmplat.

Galeria este un organism viu, complet independent și, din câte înțeleg eu acum, pe măsură ce avansez, într-un oarecare conflict permanent cu conducerea. Nu intenționăm să intervenim în niciun fel acolo, nu suntem bineveniți în deciziile și în viața galeriei”, a declarat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT