Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarație uluitoare a lui Mutu despre Gigi Becali: „După ce ia titlul cu FCSB, cred că asta va face!”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Adrian Mutu a oferit o declarație uluitoare despre Gigi Becali și implicarea lui la FCSB începând din vară.
11.04.2024 | 12:34
Declaratie uluitoare a lui Mutu despre Gigi Becali Dupa ce ia titlul cu FCSB cred ca asta va face
Adi Mutu crede că Gigi Becali nu se va mai implica la echipă după ce FCSB va câștiga titlul în SuperLiga. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu un avans de zece puncte față de ocupantele locurilor 2 și 3, FCSB e aproape sigură de titlu în SuperLiga, iar duminică, în derby-ul cu CFR Cluj, poate închide definitiv socotelile. Și patronul Gigi Becali e gata să desfacă șampania, așteptând liniștit și medalia de campion.

Adrian Mutu, „profeție” uluitoare despre Gigi Becali: „Asta va face după ce va câștiga titlul!”

Dacă FCSB va fi noua campioană a României, un mare merit îl va avea și patronul Gigi Becali. Nu numai pentru banii pe care i-a băgat în echipă, dar și pentru că implicarea sa a dat roade în cele din urmă, după nouă ani de secetă.

ADVERTISEMENT

Implicare totală la echipă, după cum a recunoscut de nenumărate ori. De la formula de start până la schimbările pe care antrenorii erau nevoiți să le facă uneori chiar înainte de pauză. Ultimul exemplu, cu Radaslavescu la partida din deplasare cu Farul, pe care l-a scos de pe teren după numai 28 de minute.

Dar acum, că și-a îndeplinit visul de a deveni campion, va mai continua Gigi Becali în aceeași manieră? Adi Mutu, fost antrenor al lui CFR Cluj, e de părere că patronul FCSB va spune „stop” acestui comportament și îi va lăsa pe cei din staff-ul tehnic să-și facă treaba așa cum știu ei mai bine.

ADVERTISEMENT

„Cred că Gigi Becali dacă ia campionatul, și o să-l ia aproape sigur, ca să nu spun sigur, nu se va mai băga de la anul. Dar nu știu de ce… Nu-l cunosc, nu am vorbit… Când ne vedem, ne salutăm, dar nu avem prietenii. E și mai în vârstă ca mine.

Eu cred că Gigi își face «damblaua» și își vede de lucrurile lui. Și spune «Gata, am făcut-o și pe asta». Că o face o dată, o face de cinci ori, are și o vârstă, la un moment dat te oprești… Nu-și pune antrenor, că are…”, a spus Adi Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisune pe care o puteți urmări LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„În sufletul lui, Gigi Becali este cel mai fericit om că toată lumea știe că el a făcut echipa, primul «11» și schimbările. Și că le-a demonstrat tuturor că poate să o facă și pe asta. Și că poate să câștige campionatul”, a spus și Horia Ivanovici despre implicarea lui Gigi Becali la echipă și meritul de a ieși campion cu FCSB.

Gigi Becali, despre implicarea la FCSB: „Sunt stăpân pe afacerea mea, nu sunt stăpân de oameni”

Contestat de foarte multă lume pentru implicarea totală la echipă, mai ales după „episodul Radaslavescu” de la Constanța, Gigi Becali s-a apărat și a spus că în afacerea pe care o conduce angajații trebuie să se comporte așa cum vrea el. Inclusiv la fotbal… Iar jucătorii trebuie să se supună cerințelor sale dacă vor să fie pe teren.

ADVERTISEMENT

„Eu nu dresez oameni. Eu nu sunt stăpân de oameni. Eu sunt stăpân de afacerea mea, nu stăpânesc oameni. Stăpânesc banii mei și business-ul meu. Ce să îi fac acum lui Radaslavescu pentru că s-a dus la cabină? Eu îl stăpânesc pe Radaslavescu cât este la antrenament și cât este pe teren. 

Pentru că eu hotărăsc când iese și când intră. Dar nu stăpânesc sentimentele lui. Nu sunt stăpân de oameni și nu dresez oamenii. Eu îi educ la fotbal așa cum vreau eu. Nu vrei să fii educat la fotbal așa cum vreau eu, nu joci la mine sau nu vii la mine”, a spus Gigi Becali în urmă cu cea timp la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri de la ora 17:30.

Adrian Mutu a facut un anunt neasteptat la FANATIK SuperLiga cu Horia Ivanovici despre Gigi Becali

ADVERTISEMENT