Life

Declarații exclusive despre sarcina Roxanei Vancea: ”Îmi făceam teste în fiecare zi”

Roxana Vancea este însărcinată cu primul ei copil, iar vedeta e mai fericită ca niciodată.
27.05.2021 | 18:18
Declarații exclusive despre sarcina Roxanei Vancea: ”Îmi făceam teste în fiecare zi”
Roxana Vancea este insarcinata si asteapta sa nasca un baiatel Sursa foto: Facebook, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Vancea a vorbit despre sarcină și ceea ce se întâmplă, acum, cu ea și cu soțul ei, Dragoș.

Roxana Vancea e însărcinată

”Ne-am dorit foarte mult asta, ne doream un copil, iar Milan, fiul lui Dragoș, soțul meu, ne tot spunea că vrea un frățior sau o surioară. Așa că, ne-am apucat, iar soțul meu a făcut o pauză de 6 luni de suplimentele alimentare pe care le lua, eu am făcut analize, iar acum sunt însărcinată”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, povestește vedeta pentru FANATIK, eforturile lor au fost încununate cu succes din momentul în care au decis să ia în serios ideea unui copil împreună.

”Am rămas însărcinată imediat după cele șase luni de pauză de suplimente ale lui Dragoș. Dar, recunosc, îmi făceam teste în fiecare zi în acea lună, până când am rămas însărcinată și a ieșit testul pozitiv”, spune, râzând fericită, Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea va avea un băiețel

”Când am aflat că am rămas însărcinată mi-am și spus: punct ochit, punct lovit. Mai ales că s-a întâmplat repede din momentul în care ne-am apucat. Eu sunt foarte fericită că voi avea un copil, Dragoș este și el fericit că va fi din nou tată și că (râde, n. red) poate lua din nou suplimente alimentare”, a mai spus, pentru FANATIK, Roxana Vancea.

Roxana Vancea
Roxana Vancea si sotul ei isi maresc familia cu inca un baietel Sursa foto: Facebook

Mai mult, cum, de curând, a fost să își facă analizele recomandate pe perioada sarcinii, Roxana Vancea a aflat că va avea, cel mai probabil, un băiețel.

”Am făcut morfologia, iar acolo medicul mi-a spus că, în proporție de 75%, vom avea un băiețel”, a mai spus Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea voia băiat: ”Mi-e mai simplu”

Roxana Vancea recunoaște că, în adâncul sufletului, chiar un băiețel își dorea, având în vedere că este foarte apropiată de fiul din prima căsătorie a soțului ei.

”Eu chiar îmi doream un băiețel, mi-e mai simplu. Am totuși experiență cu Milan, știu cum să mă joc cu el, chiar mă întrebam ce o să fac eu cu o fată”, ne-a mai spus Roxana Vancea.

Pe de altă parte, recunoaște Roxana Vancea, Dragoș, soțul ei, nu ar fi spus ”nu” dacă ar fi fost o fetiță, mai ales că el are, deja, un băiețel.

ADVERTISEMENT

”Dragoș cred că ar fi vrut mai mult o fetiță, dar, oricum, este bucuros și de băiat și că este sănătos și analizele sunt bune”, a explicat, pentru FANATIK, Roxana Vancea.

Cum îl va chema pe băiețelul Roxanei Vancea

Chiar dacă este însărcinată în doar trei luni și jumătate, deja Roxana Vancea și soțul ei au început să caute nume pentru băiețelul din burtica vedetei. Iar rezolvarea a fost una cât se poate de simplă.

Mai exact, Roxana și soțul ei l-au întrebat pe Milan, băiețelul lui Dragoș, ce nume ar vrea să poarte frățiorul lor, iar răspunsul micuțului a fost prompt.

ADVERTISEMENT

”Milan a ales Ayan. Și nouă ne-a plăcut și cum sună: Milan și Ayan, sunt două nume mai deosebite”, a spus Roxana Vancea.

În altă ordine de idei, ne-a mai spus Roxana Vancea, în această perioadă se simte extraordinar, chiar dacă, acum, nu mai poate practica sportul.

”Mă simt mai în vervă ca oricând, mă simt bine. Îmi doresc ca totul să fie bine și să devin mamă, era visul meu”, spune, vizibil fericită, Roxana Vancea, în exclusivitate pentru FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri