Life

Declarații surprinzătoare ale lui Cabral Ibacka: „Fiind atât de prost, nu ai cum să mă copiezi!”

Declarații surprinzătoare făcute de Cabral Ibacka. Prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a vorbit despre conturile sale de pe rețelele de socializare.
15.07.2022 | 22:11
Declaratii surprinzatoare ale lui Cabral Ibacka Fiind atat de prost nu ai cum sa ma copiezi
Cabral Ibacka, declarații surprinzătoare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral a făcut declarații surprinzătoare. Prezentatorul de la PRO TV și-a adresat o jignire și a dat detalii despre postările pe care le face pe rețelele de socializare.

Cabral Ibacka, declarații surprinzătoare

Cabral Ibacka a dezvăluit că nu are nicio persoană care să se ocupe de rețelele sale de socializare, astfel că, tot ceea ce vedea că postează sau comentează este chiar scris de el.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul de televiziune a spus că el stă în spatele postărilor făcute pe rețelele de socializare și că nu are cum să îl copieze nimeni și să comenteze în stilul său caracteristic.

Cabral Ibacka a spus că este „prea prost” pentru a fi copiat.

Ce spune Cabral despre postările pe care le face pe social media

De asemenea, prezentatorul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, a precizat că îi place să ia legătura cu fanii, pentru că, până la urmă, singurul motiv pentru care aceștia vin pe paginile lui de socializare este că vor să interacționeze cu el.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte prost, da! Sunt foarte prost! Eu sunt, fiind atât de prost, nu ai cum să mă copiezi!

De aia suntem acolo, eu nu cred că poți fi prezent pe o platformă de socializare, să arunci niște chestii și după aia să le uiți acolo.

ADVERTISEMENT

Oamenii ăia vin, dacă vin, pentru tine. Și vin să și comunice cu tine, nu doar să le spui, că nu ești nea Nicu Ceaușescu: «Am venit să vă cuvânt!»”, a spus Cabral Ibacka pentru Cancan.

Tocmai de aceea, soțul Andreei Ibacka a spus că i se pare un lucru normal pentru o persoană publică să își facă timp să interacționeze cu fanii și să le răspundă la comentarii.

ADVERTISEMENT

„Și atunci, mi se pare normal să îmi fac timp, dacă postez, să citesc comentariile și să răspund! Mi se pare o chestie care așa trebuie făcută!”, a spus Cabral Ibacka.

ADVERTISEMENT
Tags: