Sport

Victor Angelescu, avertisment pentru rivalele Rapidului în 2022: „Va fi un infern!”

Patronul Rapidului a declarat, după remiza de pe teren propriu cu FC Botoșani, că locul ocupat de elevii lui Mihai Iosif în acest moment este unul corect, dar echipa se bate la play-off.
18.12.2021 | 23:49
Victor Angelescu avertisment pentru rivalele Rapidului in 2022 Va fi un infern
ADVERTISEMENT

După remiza de pe teren propriu a Rapidului cu FC Botoșani, Victor Angelescu, patronul alb-vișiniilor, a făcut cunoscute planurile echipei sale în partea a doua a campionatului și care sunt așteptările pe care le are de la elevii lui Mihai Iosif.

Începutul foarte bun al Rapidului s-a datorat emulației date suporteri, recunoaște Victor Angelescu

Rapid a avut un start foarte bun de sezon, cu cinci victorii și o remiză în primele șase etape, după care a urmat reculul, dar patronul Victor Angelescu susține că se aștepta la această evoluție.

ADVERTISEMENT

Se știe care este obiectivul nostru. A fost un început foarte bun, dar a fost acea emulație. Ne-au ajutat și suporterii. Dar știam că nu putem să terminăm pe 2. Cred că suntem acolo unde merităm să fim, ne batem la play-off”, a declarat Victor Angelescu, la Telekom Sport, după remiza de pe teren propriu cu FC Botoșani.

Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid vrea 3 jucători pentru partea a doua a Ligii 1

Patronul Rapidului a precizat și faptul că, în pauza de iarnă, vor avea loc schimbări în lotul pregătit de Mihai Iosif și Adrian Matei. „Renunțăm la 2-3 jucători și aducem alți 2-3, vedem ce se va mai întâmpla. Avem jucători pe listă, vom începe negocierile cu ei”, a spus omul care susține financiar Rapidul.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a precizat și cum a fost făcută strategia la începutul sezonului. „Strategia noastră a fost făcută să ne bazăm pe români. Am adus mulți străini la Liga 2, în primul sezon, și nu a funcționat.

Românii știu ce înseamnă acest club. Am adus străini care știau campionatul. Dar asta nu înseamnă că nu mai aducem străini”, a mai declarat patronul grupării alb-vișinii.

ADVERTISEMENT

Angelescu nu a ascuns faptul că un singur jucător este titular de drept, cu excepția situațiilor când este accidentat sau suspendat. „Nu ne-am gândit că aducem titulari sau rezerve, cu excepția lui Săpunaru. Va juca cine va merita”, a recunoscut el.

Va fi un infern pe Giulești la meciurile Rapidului, este convins Victor Angelescu

Patronul Rapidului nu știe când echipa va juca meciurile oficiale pe stadionul din Giulești. „Dar îi vom ajuta pe cei de la Clubul Sportiv să obțină avizele. Suntem obișnuiți cu puțin în România, deci e bine că îl avem.

ADVERTISEMENT

Sperăm să debutăm cât mai repede acolo. Presiunea va crește pe cei care joacă împotriva noastră. Va fi un infern. O să fie un factor motivațional, nu să fie speriați jucătorii”, a mai precizat patronul alb-vișiniilor.

Paralela lui Victor Angelescu în cazul „Cristi Săpunaru – Istvan Kovacs”

Victor Angelescu s-a referit și la episodul de la meciul cu FCSB, când Săpunaru a avut un conflict cu arbitrul Istvan Kovacs. „A fost o exagerare ce s-a scris despre Săpunaru. Nu mi s-a părut nimic ieșit din comun. Dacă era ceva sunt convins că Istvan Kovacs îl elimina.

Uitați-vă ce face Plamen Iliev și Ovidiu Hațegan nu l-a eliminat”, a spus patronul Rapidului, făcând trimitere la sprintul portarului bulgar de la Dinamo, după ce arbitrul de centru a acordat penalty pentru Chindia, în etapa a 19-a, la meciul din Ștefan cel Mare.

Victor Angelescu îl vrea pe Mihai Iosif pe banca de rezerve, nu în tribune

Victor Angelescu a urmărit meciul dintre Rapid și FC Botoșani, ultimul pentru alb-vișinii din acest an calendaristic, din tribune. „A fost inedit să văd meciul de lângă Miță Iosif, sper să nu se mai repete. Vrem să fie pe bancă”, a recunoscut el.

În ceea ce privește implementarea sistemului VAR în România, care va fi posibilă din luna iulie a anului 2022, Angelescu este de părere că acest lucru trebuia să se întâmple până acum. „Ar fi trebuit să avem VAR de mult timp și s-ar fi rezolvat lucrurile. Arbitrii trebuiesc ajutați”, a încheiat patronul Rapidului.

ADVERTISEMENT