Life

Deea Maxer, declarație de dragoste pentru iubitul ei, Robert Drilea: ”Nu ne mai ferim”

Deea Maxer, mărturie de iubire pentru partenerul de viață, Robert Drilea. Ce a recunoscut vedeta despre actuala relație.
29.07.2023 | 11:19
Deea Maxer declaratie de dragoste pentru iubitul ei Robert Drilea Nu ne mai ferim
Deea Maxer, mărturie de iubire pentru partenerul de viață, Robert Drilea. Ce a recunoscut vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Deea Maxer a lăsat în social media o declarație de dragoste pentru iubitul ei, Robert Drilea. Dansatoarea a lăsat de înțeles că nu se mai ferește cu absolut nimic de când este îndrăgostită lulea de tânărul lângă care se vede și în viitor.

Deea Maxer, mărturie de iubire pentru partenerul de viață, Robert Drilea. Ce a recunoscut vedeta

Deea Maxer a făcut o mărturie de iubire pentru partenerul de viață, Robert Drilea. Ce a recunoscut vedeta abia acum despre bărbatul cu care se iubește după divorțul de Dinu Maxer cu care a devenit mamă de două ori.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a apucat de ceva vreme de scris poezii, una dintre ele fiind dedicată celui care i-a furat inima. Cunoscuta artistă a lăsat câteva versuri emoționante în social media prin care își expune sentimentele.

„Oare… ce ar fi de mâine, dacă am încerca puțin?! / Să trăim în viața asta, împreună, / Și să nu ne mai ferim. / Să n-ascundem din dorințe / Doar din frici ar trebui,  / Și să transformăm secunde. 

ADVERTISEMENT

În superbe amintiri”, sunt versurile scrise de Deea Maxer pe pagina de Instagram. Vedeta nu-și mai ascunde dragostea pentru partenerul de viață, Robert Drilea, cu care formează un cuplu de câteva luni bune.

Fosta soție a lui Dinu Maxer și actualul iubit sunt foarte fericiți și petrec foarte mult timp împreună. În plus, merg frecvent în vacanțe atât în țară, cât și în străinătate, încă o dovadă că sunt uniți și împliniți în relație.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer s-a reinventat după divorțul de Dinu Maxer

Deea Maxer crede că s-a reinventat foarte mult după divorțul de Dinu Maxer cu care a avut o relație sentimentală mai bine de 18 ani. Dansatoarea susține că din luna februarie s-a redescoperit și face asta în fiecare zi.

Scrie poezii de ceva vreme și asta o ajută să depășească momentele grele, dar și să spună ce simte cu adevărat. Vedeta și-a așternut pe foaie gândurile, emoțiile și trăirile interioare pe care le împărtășește cu urmăritorii săi.

ADVERTISEMENT

„Colorează-mi cerul gri / Așterne-mi liniștea în vene / Sufletul nu-mi înnegri / Fă-mi din vise nori, desene”, a mai transmis fosta soție a lui Dinu Maxer pe social media, unde este urmărită de peste 98.000 de persoane.

ADVERTISEMENT