Life

Deea Maxer, detalii despre motivele pentru care a divorțat de Dinu Maxer: ”A fost un șoc pentru toată lumea”

Deea Maxer, dezvăluiri despre cauzele separării de artistul Dinu Maxer, după 18 ani de mariaj. Ce a putut să spună dansatoarea.
19.05.2023 | 20:16
Deea Maxer detalii despre motivele pentru care a divortat de Dinu Maxer A fost un soc pentru toata lumea
Deea Maxer, dezvăluiri despre cauzele separării de Dinu, după 18 ani de mariaj. Ce a putut să spună dansatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 33 de ani a oferit primele detalii despre motivele pentru care a divorțat de tatăl celor doi copii. Vedeta este conștientă că a fost un șoc pentru toată lumea, separarea intervenind după ani buni de relație.

Deea Maxer, dezvăluiri despre cauzele separării de Dinu, după 18 ani de mariaj. Ce a putut să spună dansatoarea

Deea Maxer a apărut în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, unde a venit cu dezvăluiri despre cauzele separării de Dinu Maxer, după 18 ani de mariaj. Frumoasa brunetă a simțit că drumul său să se desparte de cel al artistului.

ADVERTISEMENT

Neînțelegerile din cuplu și incompatibilitatea din mai multe puncte de vedere au contat foarte mult pentru vedetă când a luat decizia divorțului. Printre motive se mai află și nepotrivirea de caracter și faptul că fostul soț devenise irascibil și violent verbal.

Un alt defect care a dus la despărțire are legătură cu faptul că fostul component al formației AXXA nu are iubire de sine. Analizând toate acestea, în cele din urmă cântăreața a avut curaj să-i ceară divorțul partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer a dezvăluit motivele separării de soțul său, Dinu

„Crezi că eu m-am gândit, crezi că a fost planul vieții mele? Îți dai seama că nu (nr. că nu s-a gândit la divorț), nimeni nu a avut în plan asta. Este un subiect sensibil pentru oricine trece prin asta.

A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu (nr. că vrea să divorțeze), îi spun de ani de zile, dar nici eu n-am avut curaj niciodată. N-am spus că vreau să divorțez, dar simțeam că ajungem acolo, știam. 

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic… A fost un șoc pentru toată lumea.

Nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț.

ADVERTISEMENT

Vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”, a declarat Deea Maxer în emisiunea La Măruță, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT