Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Deian Sorescu, gest violent la debutul pentru FCSB. Adevăratul motiv pentru care a purtat eșarfă anti Dinamo: “Se răzbună”. Video exclusiv

Robert Niță, Horia Ivanovici și Bănel Nicoliță au descusut gestul lui Sorescu care a purtat o eșarfă anti-Dinamo după meciul de la Hermannstadt.
23.01.2023 | 13:42
Deian Sorescu gest violent la debutul pentru FCSB Adevaratul motiv pentru care a purtat esarfa anti Dinamo Se razbuna Video exclusiv
Deian Sorescu a jucat la Dinamo mai bine de 3 ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în 2023 cu o super emisiune. Debutul și gestul lui Deian Sorescu a fost unul dintre subiectele principale.

Deian Sorescu a fluturat o eșarfă anti-Dinamo la debutul său oficial la FCSB: „Nu mai e câine până la moarte”

Gestul surprinzător al lui Deian Sorescu de la Sibiu a fost întors pe toate părțile la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar părerile au fost împărțite. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost cel care l-a criticat cel mai dur pe fostul jucător al lui Dinamo, pe care l-a ironizat: „Mi-a plăcut după meci de Sorescu, extrafotbalistic așa, că s-a dus să îi felicite pe cei de la Dinamo. Nu mai e câine până la moarte, a ieșit și cu eșarga cu semnul antidinamoviștilor. Și-a legat-o de geantă după meci, să mai facă două-trei poze”.

De cealaltă parte, Horia Ivanovici îl înțelege perfect pe Deian Sorescu: „Eu nu sunt de acord aici. În momentul în care ești tratat atât de dezonorant de galeria lui Dinamo, a căror pasiune nu o constestă nimeni, sau loialitatea lor. Dar să mă ierte Dumnezeu, totuși sunt un fotbalist. Nu poți să vii tu un băiat în bustul gol, care poate nu ai nici balacalaureatul ca Pintilii, și să mă umilești ca om și ca fotbalist”. 

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, consideră că acest gest va rămâne drept o pată neagră în istoria galeriei lui Dinamo:  „Dacă nu ar fi fost acel incident mai mult decât reprobabil, care dezonorează galeria lui Dinamo, nu pe Sorescu, ca să lămurim, atunci și eu aș fi spus că nu ai voie să faci așa ceva. Ai fost la Dinamo, nu poți să faci circul ăsta.

A, nu vorbești nimic de Dinamo, îți vezi de treabă și așa mai departe. Scuză-mă, dar trebuie să-l înțelegem pe Sorescu. Acest om a fost umilit în fața întregii țări. Tu ai mai iubi pe cineva care te-a umilit? N-ai simți nevoia, din contră, să i-o tragi?! Dezbrăcat cu forța!”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, surprins și el: „Au mai fost jucători de la Dinamo care au jucat la Steaua. Nu i-am văzut niciodată cu fularul!”

Bănel Nicoliță consideră că Deian Sorescu a vrut să îi rănească pe suporterii lui Dinamo și niciun alt jucător ajuns la FCSB de la marea rivală nu s-a comportat așa, mai ales la debut!

„El se răzbună acum ca fotbalist și vrea să demonstreze că nu merita ce a pățit. De asta poartă fularul cu Steaua. O face intenționat. Au mai fost jucători de la Dinamo care au jucat la Steaua. Nu i-am văzut niciodată cu fularul!

ADVERTISEMENT

Ăsta e primul, după primul meci! Tamaș, Marica, de câte ori i-ați văzut cu fularul? Dar el, din dorința aia: Uitați!”, a mai spus fostul jucător al FCSB, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT