Sport

Deian Sorescu le-a luat ochii turcilor după startul bun la Gaziantep: ”Atitudine de războinic”

Deian Sorescu a reușit să-i impresioneze pe turci de la primele meciuri la Gaziantep, iar aceștia așteaptă ca jucătorul să devină cât de curând titular.
16.02.2024 | 17:07
Deian Sorescu lea luat ochii turcilor dupa startul bun la Gaziantep Atitudine de razboinic
Deian Sorescu a reușit să-i impresioneze pe turci de la primele meciuri la Gaziantep, iar aceștia așteaptă ca jucătorul să devină cât de curând titular. Sursă foto: Twitter @GaziantepFK
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost adus sub formă de împrumut de Marius Șumudică în această iarnă de la campioana Poloniei, Rakow, iar turcii au opțiune de a-l achiziționa definitiv la vară pentru 700.000 de euro, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Turcii, impresionați de evoluția bună a lui Deian Sorescu la Gaziantep

Deși a trecut doar o lună de la sosirea sa la Gaziantep, Deian Sorescu a reușit să-i impresioneze pe turci care sunt convinși că jucătorul va crește sub comanda lui Marius Șumudică și va deveni om de bază.

ADVERTISEMENT

”Sorescu, unul dintre transferurile făcute de Gaziantep FK în această iarnă, s-a regăsit. El și-a crescut treptat nivelul de joc și a marcat primul său gol în tricoul roș-negru, iar în momentul de față are un moral bun.

Românul muncește din greu și la antrenamente și depune mari eforturi pentru a câștiga locul în echipa lui Șumudică. Sorescu, care a jucat pe aripa dreaptă, a atras atenția prin atitudinea sa de războinic în meciul de cupă.

ADVERTISEMENT

Performanța fotbalistului, care este unul dintre jucătorii harnici ai echipei, crește de la săptămână la săptămână, iar Sorescu este așteptat să fie mai bun după ce va strânge mai multe meciuri”, a scris publicația Gaziantep Ekspres.

Deian Sorescu a jucat în 6 meciuri pentru Gaziantep, 5 în campionat și unul în Cupa Turciei. La ultimul joc din Super Lig el a reușit să înscrie primul său gol în tricoul noii sale formații, în victoria din deplasare cu Istanbulspor, scor 3-1, cu o execuție superbă.

ADVERTISEMENT

Șumudică, întâlnire de gală cu Erdogan

Pentru Gaziantep urmează o nouă partidă extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, urmând să joace acasă cu Samsunspor. Înaintea întâlnirii, Marius Șumudică a explicat cum se poate salva de la retrogradare formația sa.

Meciul Gaziantep – Samsunspor, din etapa a 26-a a campionatului Turciei, se va desfășura duminică, 18 februarie, de la ora 15:00. Înaintea acestui joc, trupa lui Șumudică este pe locul 17, ultimul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Fatih Karagumruk, dar cu golaveraj inferior.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 10 zile, Marius Șumudică a avut parte de o întâlnire de gradul zero cu Recep Tayyip Erdogan. Astfel, antrenorul român și-a îndeplinit visul, acela de a-l întâlni pe președintele Turciei.

ADVERTISEMENT