Sport

Deian Sorescu, primul schimbat și la FC Voluntari – FCSB! Gigi Becali luat la țintă: “Fără nicio noimă!”

Deian Sorescu a fost din nou primul jucător schimbat de la FCSB în meciul cu FC Voluntari, deşi fostul dinamovist a avut o evoluţie foarte bună.
12.02.2023 | 21:45
Deian Sorescu primul schimbat si la FC Voluntari  FCSB Gigi Becali luat la tinta Fara nicio noima
Deian Sorescu, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a intrat în avantaj la pauză, scor 1-0, cu FC Voluntari. La 10 minute de la reluarea jocului, roş-albaştrii au făcut prima schimbare: Deian Sorescu i-a lăsat locul în teren lui Valentin Creţu.

Deian Sorescu, primul schimbat și la FC Voluntari – FCSB!

Pentru a treia oară în patru meciuri, fundaşul adus de la Rakow este schimbat în timpul meciului. La confruntările cu Hermannstadt şi Voluntari a fost înlocuit cu Creţu, iar cu Farul a fost înlocuit de Pantea, atunci evoluând în banda stângă.

ADVERTISEMENT

Şi în meciul cu ilfovenii, Deian Sorescu a avut o evoluţie foarte bună în prima parte. Fundaşul dreapta a fost activ şi pe faza ofensivă, punând în pericol poarta adversă. Nimic care să anunţe această nouă schimbare.

“Când nu are probleme, FCSB îşi creează singură”

Unul dintre comentatorii meciului de la Digisport a remarcat că schimbarea lui Deian Sorescu este fără nicio noimă, în condiţiile în care fotbalistul adus de la Rakow a avut o prestaţie excelentă:

ADVERTISEMENT

“Când nu are probleme, FCSB îşi creează singură. Este o schimbare fără nicio noimă. Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în prima repriză”, a spus Dan Ştefănescu pe comentariu.

Sorescu: “Mă bucur că fac parte dintr-un grup așa frumos și puternic”

Singurul meci în care Deian Sorescu a fost integralist a fost duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-0. Fotbalistul a avut o evoluţie solidă împotriva campioanei României şi a declarat după meci că a venit la FCSB să câştige titlul:

ADVERTISEMENT

“E un campionat strâns, iar asta e un lucru bun. Vreau să o iau meci cu meci. Am venit la FCSB ca să mă lupt la campionat. Iar tinerii pe care îi avem sunt foarte foarte talentați. Acum, dăruirea și dorința de demonstra că suntem mai buni au făcut diferența.

Mă bucur că fac parte dintr-un grup așa frumos și puternic. Băieții sunt foarte foarte talentați. Suntem ca o familie”, a declarat Deian Sorescu după meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este împrumutat de Rakow până în vară la FCSB. Gigi Becali are posibilitatea unui transfer definitiv în această vară pentru suma de 1 milion de euro.

  • 25 de ani are Deian Sorescu
  • 50.000 de euro a dat Gigi Becali pe împrumutul lui Sorescu

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT