Sport

Deian Sorescu, schimbat la pauză și la FCSB – Farul! Impact imediat pe tabelă după cele două modificări. Video

Deian Sorescu nu a convins nici la al doilea meci la FCSB și a fost schimbat la pauză cu Farul. Cele două schimbări ale lui Mihai Pintilii au fost mai reușite decât ale lui Hagi
29.01.2023 | 20:39
Deian Sorescu schimbat la pauza si la FCSB  Farul Impact imediat pe tabela dupa cele doua modificari Video
FCSB a fost mai inspirată la schimbări în meciul cu Farul. Ambele echipe au făcut 2 mutări după doar 45 de minute. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să deschidă scorul imediat după pauză, în ciuda celor două schimbări efectuate de Gheorghe Hagi. Leo Strizu/Mihai Pintilii au fost însă extrem de inspirați.

Cuplul Leo Strizu – Mihai Pintilii a mutat mai bine ca Hagi la pauză!

Vicecampioana României nu a convins în prima parte a meciului cu Farul Constanța, iar staff-ul tehnic al FCSB a decis să facă două înlocuiri.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu a fost folosit ca fundaș stânga, însă a fost schimbat pentru al doilea meci consecutiv după doar 45 de minute și înlocuit cu Alexandru Pantea.

Malcom Edjouma a fost de asemenea schimbat cu Florinel Coman. Astfel, impactul lor s-a simțit imediat în flancul stâng și au contribuit decisiv la golul marcat de Andrei Cordea, la doar câteva secunde de la reluarea partidei. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a efectuat de asemenea două schimbări în prima repriză, însă Farul a luat gol

Și de cealaltă parte, Gică Hagi a mutat la pauză. Astfel, David Kiki a fost schimbat cu Sebastian Borza în minutul 27, iar în minutul 36, Rolandas Baravykas, ultimul transfer al constănțenilor, a fost și el înlocuit cu Dan Sîrbu.

„Regele” a schimbat fundașii de pe ambele ambezi, însă tot FCSB a fost cea care a înscris.

David Miculescu, decisiv și el la golul marcat de Octavian Popescu. Reușita a fost însă anulată pentru ofsaid

Din nou schimbările lui Hagi nu s-au dovedit a fi inspirate. Introdus pe teren în minutul 65 în locul lui Nedelcu, Enes Sali a pierdut extrem de ușor un duel cu Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a gândit excelent faza și a pasat decisiv pentru Octavian Popescu. Fostul jucător de la UTA intrase și el pe teren în minutul 60, în locul lui Cordea. Reușita a fost însă anulată pentru o poziție de ofsaid.

Farul a reușit să marcheze de două ori în prelungirile partidei, iar FCSB ratează șansa să se apropie la doar un punct de constănțeni. FCSB – Farul, scor final 2-3, după un meci cu final interzis cardiacilor.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB!

ADVERTISEMENT