Sport

Leo Strizu a pregătit cu mare atenție derby-ul FCSB – Farul: “M-am uitat pe clasament și am văzut că stau cel mai bine la golurile marcate”

Antrenorul din acte al celor de la FCSB, Leo Strizu, a vorbit despre confruntarea de duminică împotriva Farului Constanţa.
28.01.2023 | 14:56
Leo Strizu a pregatit cu mare atentie derbyul FCSB  Farul Mam uitat pe clasament si am vazut ca stau cel mai bine la golurile marcate
Leo Strizu, antrenorul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, împotriva Farului Constanţa. “Roş-albaştrii” au şansa de a se apropia la un punct de echipa lui Hagi, care a condus o bună parte a acestui sezon.

Leo Strizu a vorbit despre confruntarea dintre FCSB şi Farul: “Stau cel mai bine la golurile marcate”

Roş-albaştrii au obţinut trei puncte importante la Hermannstadt, în timp ce Farul Constanţa a fost învinsă clar de CFR Cluj pe teren propriu, 0-3. După această înfrângere, echipa lui Hagi a predat poziţia de lider.

ADVERTISEMENT

Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Farul Constanţa, spunând că Farul este o echipă ofensivă care va veni pe Arena Naţională să joace:

“Total va fi alt joc decât ca la Sibiu. Farul este o echipă care atacă, m-am uitat la clasament și am văzut că stau cel mai bine la golurile marcate, deci vor veni să joace.

ADVERTISEMENT

“Mai avem un avantaj, câteva piese mai bune decât are Viitorul sau Farul”

Valențe foarte bune pe partea ofensivă, trebuie să avem grijă deosebită la mijlocașii și atacanții lor. Va fi un meci total diferit față de cel de la Sibiu. Echipa este bine, vrem doar victoria.

Mai avem un avantaj, câteva piese mai bune decât are Viitorul sau Farul. Au și experiență, dar și valoare mai bună”, a spus Leo Strizu la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Hagi se aşteaptă la un meci tare: “Ddversarul este într-o formă foarte bună şi este capabil să facă un meci mare”

De cealaltă parte, Gheorghe Hagi susţine că meciul cu FCSB va fi unul tare, împotriva unui adversar în formă, dar obiectivul Farului este victoria:

”E un meci foarte greu, cu un adversar foarte bun, aşa cum a fost şi ultimul meci acasă. Trebuie să ne depăşim, să facem bine ambele faze, să dăm tot ce avem mai bun pentru a spera la un rezultat foarte bun.

ADVERTISEMENT

E un meci dificil, dar şi noi suntem buni, am demonstrat că putem să facem lucruri bune. Cred că avem posibilitatea să sperăm la cele trei puncte, chiar dacă adversarul este într-o formă foarte bună şi este capabil să facă un meci mare.

Pentru mine FCSB este o echipă foarte bună, foarte talentată, care produce şi rezultate, are continuitate, e în formă bună, dar cred că şi noi suntem buni şi ne gândim să câştigăm”, a spus “Regele”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT