Life

Delia, enervată la culme de o internaută. Ce a putut să îi spună femeia artistei

Delia a fost enervată la culme de o internaută, însă a avut grijă să îi ofere femeii un răspuns pe măsură. Totul a pornit de la fotografiile postate de artistă.
19.10.2022 | 18:57
Delia enervata la culme de o internauta Ce a putut sa ii spuna femeia artistei
Delia, criticată de o femeie pentru că alege vacanțele în străinătate. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia a fost din nou ținta unui comentariu răutăcios din partea unei femei. Cu toate astea, artista și-a păstrat cumpătul cât a putut și a dat un răspuns ironic.

Delia, criticată pentru vacanțele din străinătate

După ce a fost criticată pentru declarațiile privind o posibilă sarcină, Delia a ajuns acum din nou în centrul atenției din cauza vacanțelor pe care le alege.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții că de ceva timp, Delia și Răzvan Munteanu aleg să facă trasee montane. Cei doi merg în Alpi, dar și în alte destinații din Europa unde își pot urma pasiunea.

De asemenea, în timpul iernii, Delia optează pentru zone cât se poate de exotice și deloc ieftine, lucru pentru care a mai fost criticată la un moment dat.

ADVERTISEMENT

De această dată însă, o femeie a fost deranjată de faptul că Delia promovează doar locații din străinătate, deși banii și afacerile le are în România. ”Mai bine ți-ai promova țara în care trăiești și ai afaceri”, a scris o femeie într-un comentariu.

Delia a simțit nevoia să aibă un drept la replică. Deși artista nu obișnuiește în general să le răspundă internauților, iată că acest comentariu a deranjat-o destul de tare. Drept dovadă, acesta susține că promovează întreaga planetă, amintind și de traseele făcute prin România, care sunt de ordinul zecilor.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Delia

”Sunt mare… doamnă! Promovez toată planeta. Aveți ceva cu ea?! La zecile de poze din Făgăraș și Bucegi nu erați pe aici, prin comentarii. Erați plecată din țară?”, a fost răspunsul cântăreței.

Nu doar vacanțele alese de Delia au fost criticate pe internet. Au fost și momente în care artista a fost pusă la zid de urmăritori pentru fotografiile pe care le postează pe Instagram, unele dintre ele fiind destul de îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

”Un exemplul negativ”,  ”Te-ai tâmpit și tu draga mea”, ”Nu vă lăsați copiii să asculte cântecele acestei impostoare care se îmbracă precum extratereștrii”, sunt o parte dintre comentariile pe care Delia le-a adunat la anumite postări.

ADVERTISEMENT
Tags: