Life

Delia, o nouă schimbare de look. Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe artistă

Delia a ajuns în vizorul fanilor după ce a recurs la o modificare nouă, care a fost pe placul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ce au remarcat internauții.
23.07.2022 | 19:05
Delia o noua schimbare de look Cum au reactionat fanii cand au vazuto pe artista
Delia, în vizorul fanilor din online. Cântăreața a apelat la o nouă schimbare de look. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă a apelat la o nouă schimbare de look, care nu a fost trecută de vederea de oamenii din social media. Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe vedeta de la Antena 1 cu această modificare remarcabilă.

Delia, în vizorul fanilor din online. Cântăreața a apelat la o nouă schimbare de look

Delia a renunțat la culorile aprinse ale podoabei capilare și a ales o nuanță care i se potrivește de minune. Celebra cântăreață și-a entuziasmat fanii datorită schimbării de look, în prezent având o culoare naturală a părului.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a vopsit șatenă, cu o ușoară tentă spre roșu, care i se potrivește de minune cu ochii albaștrii. Modificarea se integrează perfectă în stilul vestimentar al artistei, care este genul de persoană nonconformistă.

„N-are cum să fie perucă”, „Minunată”, „Ce bine îți stă așa”, „Ești frumoasă oricum”, „Ce frumoasă e lumina din ochii tăi, puștoaico! Niciodată nu se va putea explica în cuvinte și asta e adevărată magie”.

ADVERTISEMENT

„Ești superbă ca de obicei”, Îți stă superb cu culoarea asta” sau „Omg, îți stă mult mai bine așa”, sunt câteva dintre comentariile venite din partea fanilor de pe Instagram.

Delia, schimbare de look
Delia, o nouă schimbare de look. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Delia, adepta schimbările capilare. Ce culori a avut vedeta

Delia este recunoscută pentru schimbările de look radicale la care a apelat frecvent de-a lungul anilor. Jurata emisiunii iUmor adoră lucrurile îndrăznețe, având în trecut foarte multe culori aprinse legat de podoaba capilară.

ADVERTISEMENT

A fost verde, albastră sau roz, lucru care a demonstrat de fiecare dată că este artista cameleon, care nu spune „Nu” schimbărilor de look. În plus, artista a avut la un moment dat două culori în cap, o parte blondă și alta brunetă.

Frumoasa cântăreața are foarte multe secrete când vine vorba de podoaba capilară și de stilul vestimentar. De asemenea, jurata de la iUmor este foarte atentă la felul în care arată chiar dacă nu poartă des haine mulate.

ADVERTISEMENT

Merge la sala de antrenament sau face sport acasă, adoră drumețiile pe munte și încearcă să nu exagereze legat de produsele alimentare pe care le consumă.

ADVERTISEMENT