Sport

Denis Alibec, lăudat la tv după Petrolul – Farul 1-3: „E victoria sa!” / „Am devenit fanul lui!”

Denis Alibec a fost lăudat la TV după meciul perfect făcut în duelul dintre Farul Constanța și Petrolul Ploiești, scor 3-1.
16.09.2022 | 23:40
Denis Alibec laudat la tv dupa Petrolul  Farul 13 E victoria sa  Am devenit fanul lui
Denis Alibec, lăudat la TV după Petrolul - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a înscris două goluri și a oferit o pasă decisivă pentru Enes Sali, fiind desemnat și omul meciului la finalul confruntării.

Denis Alibec, lăudat la TV după Petrolul – Farul

Denis Alibec a fostă lăudat la TV după victoria Farului în duelul cu Petrolul. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Alibec va fi convocat pentru meciurile României cu Finlanda și Bosnia din Nations League: „E victoria lui Alibec, știu că vorbim despre victoria echipei, dar e meciul lui.

ADVERTISEMENT

Sali care e născut în 2006 trebuie să învețe de la Alibec ce trebuie să faci când scapi singur cu portarul, cum el nu i-a pasat cu câteva minute înainte, când a și ratat”.

„E cel mai bun moment al lui Alibec de când a plecat el la Inter, chiar peste perioada lui de la Astra.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că și-a dat seama Sali. Alibec e mai fit decât în perioada Astra, el juca acolo având în jurul lui fotbaliști maturi, cu experiență, acum el este cel matur. Mi se pare cea mai bună versiunea a lui”, a spus Andrei Vochin, la TV OrangeSport.

„Sincer nu mă așteptam. Mă gândeam la perioada lui bună de la Astra. Poate ar fi fost altfel dacă aceste perioade bune ale lui le-ar fi prins la un club prin străinătate.

ADVERTISEMENT

El de la acel puști teribil a ajuns la 30 de ani și practic n-a făcut mare lucru”, a mai spus și Constantin Zotta.

„Am devenit fanul lui Alibec!”

Gabi Balint a vorbit la pauza meciului dintre Farul și Petrolul și a rămas plăcut impresionat de forma arătată de Denis Alibec: Am devenit fan Alibec.

ADVERTISEMENT

Cât l-am criticat eu înainte când avea kilograme în plus, când stătea prea mult pe jocuri electronice, când mânca prea multă ciocolată, uite că de ceva vreme îmi place mult atitudinea lui, forma lui, golurile pe care le marchează și greutatea lui”.

„Nu îl mai văd că dă din mâini, nu mai are treabă cu arbitrul. E un Alibec total schimbat în bine. Jocul Farului este exact pentru el. Aștept mai mult de la Luis Munteanu, chiar și de la Pitu. Aioani să nu mai dea emoții”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Despre Alibec știm bine ce tip de jucător este. Alibec a arătat că e în formă, merită să fie convocat!”, a spus și Gabi Tamaș la finalul meciului.

ADVERTISEMENT