Fotbal international

Denis Alibec, revenire spectaculoasă la antrenamente! Atacantul a sfidat previziunile medicilor

05.04.2021 | 21:18
Denis Alibec revenire spectaculoasa la antrenamente Atacantul a sfidat previziunile medicilor
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Kayserispor, Denis Alibec, a reușit o revenire spectaculoasă la antrenamente, deși medicii au prognozat că nu va mai juca în acest sezon după accidentarea suferită la mijlocul lunii ianuarie.

Internaționalul român s-a accidentat la inghinali într-un meci cu Istanbul Bașakșehir în care a reușit să marcheze de două ori.

ADVERTISEMENT

Alibec a fost operat la finalul lui ianuarie, iar purtătorul de cuvânt al formației turce anunța că acesta nu va mai juca în actuala stagiune.

Revenire la antrenamentele echipei Kayserispor pentru Denis Alibec

Acum la două luni și jumătate de la accidentare, Denis Alibec a reușit o recuperare absolut miraculoasă și a revenit la antrenamentele celor de la Kayserispor.

ADVERTISEMENT

Presa din Turcia anunțăa că atacantul român se pregătește cot la cot alături de coechipieri și dacă nu vor apărea alte probleme medicale el va prinde câteva meciuri în acest final de sezon și va avea șansa să-și ajute echipa să se salveze de la retrogradare.

Cu zece etape înainte de finalul stagiunii, Kayserispor se află pe locul 18, retrogradabil, cu 32 de puncte, la egalitate cu Ankaragucu și Yeni Malatyaspor, formații aflate deasupra liniei de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Până în momentul accidentării, Denis Alibec, pentru care Kayserispor a plătit un milion de euro Astrei Giurgiu în octombrie 2020, a reușit să marcheze trei goluri pentru gruparea din Turcia, ”dubla” de trei puncte cu Bașakșehir și cu Yomra Spor, 5-0 în Cupa Turciei.

La scurt timp după ce internaționalul român s-a rupt, antrenorul Dan Petrescu a decis să înceteze colaborarea cu Kayserispor, invocând probleme personale. Turcii, prin vocea președintelui Berna Gozbasi, a explicat că decizia a fost una luată de comun acord, fără să ofere mai multe detalii cu privire la motivul real din spatele deciziei.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a părăsit Turcia, ”Bursucul” s-a arătat încântat că a putut lucra chiar și pentru o scurtă perioadă cu Denis Alibec și spunea că jucătorul ar putea să prindă ultimele 3-4 etape din actualul sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: