Sport

Denis Alibec s-a îmbogățit! Suma uriașă care tocmai i-a intrat în conturi: „Au venit banii”

Denis Alibec a dat o adevărată lovitură financiară! Internaționalul român a încasat 1,2 milioane de euro de la fostul său club.
05.03.2024 | 10:36
Denis Alibec sa imbogatit Suma uriasa care tocmai ia intrat in conturi Au venit banii
Denis Alibec a obținut o sumă uriașă din partea fostului său club. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a anunțat că a primit suma de 1,2 milioane de euro pe care o avea de recuperat de la fostul său club, Kayserispor. Fostul atacant de la Farul a câștigat procesul cu turcii, care au fost nevoiți să plătească restanțele pentru a scăpa de interdicția la transferuri.

Denis Alibec s-a îmbogățit! Suma uriașă care tocmai i-a intrat în conturi: „Au venit banii”

Denis Alibec a fost sub contract cu turcii de la Kayserispor în perioada octombrie 2020 – iulie 2022. Atacantul lui SC Muaither (Qatar) i-a făcut fostei sale echipe reclamație la FIFA pentru neplata salariilor. Camera de Soluționare a Litigiilor i-a dat dreptate atacantului român în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

După o lungă perioadă de timp, Denis Alibec a anunțat că a primit suma de 1,2 milioane de euro de la Kayserispor. Campion al României cu Astra Giurgiu, CFR Cluj și Farul, Alibec a încasat suma de 450.000 de euro pentru neplata salariilor restante și 750.000 de euro drept compensații, deoarece turcii au încheiat contractul cu fotbalistul român fără să invoce o cauză precisă.

“Au venit banii după 3 ani. Am așteptat destul după ei și sunt fericit că am câștigat acest caz”, a declarat Denis Alibec, potrivit welovesport.ro. Ali Camli, președintele lui Kayserispor, anunța la începutul lunii februarie că Denis Alibec urmează să își primească banii.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec știe care vor fi următoarele mari transferuri din fotbalul românesc: „Avem mulți talentați în România”

Denis Alibec a vorbit despre transferurile lui Radu Drăgușin și Horațiu Moldovan la Tottenham, respectiv Atletico Madrid. Chiar dacă cei doi coechipieri de la națională sunt rezerve, Denis Alibec este convins că vor demonstra că merită să prindă minute la nivel de club.

De asemenea, Denis Alibec este convins că Louis Munteanu și Florinel Coman vor atrage atenția cluburilor mari din Europa. „Mă bucur pentru ei, i-am felicitat. Este un pas în față pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Sper să facă o figură frumoasă și să nu deschidă porțile spre campionatele puternice ale lumii. E să te acomodezi la nivelul greu acela, dar cred că vor juca în viitorul apropiat și o vor face foarte bine. 

Românii au fost mereu talentați, mereu am fost văzuți foarte bine în afară. Acum totul depinde de ei. Dacă vor munci, vor ajunge mai mulți. Și Coman și Louis Munteanu. Avem mulți talentați în România. Farul produce mulți jucători și sper să ajungă în campionatele puternice”, a mai spus Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec, încrezător înainte de EURO 2024: „Mergem să facem o figură frumoasă”

România a fost repartizată în Grupa E la Euro 2024 din vară alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B (Islanda, Israel, Ucraina și Bosnia). Denis Alibec este mulțumit de tragerea la sorți și este încrezător că „tricolorii” pot face o figură frumoasă.

“Grupa e ok, se poate mult mai rău. Noi avem încredere în noi, mergem să facem o figură frumoasă, să dăm totul pentru România și să o facem mândră. Pe foaie, Belgia e favorită. Noi vom merge acolo și vom da totul pe teren” , au fost cuvintele lui Alibec.

ADVERTISEMENT