Sport

Denis Drăguș, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Anderlecht: „Au tineri foarte buni în lot!”

Denis Drăguș a avut un avertisment pentru FCSB înaintea meciului cu Anderlecht, vorbind despre calitatea tinerilor jucători ai belgienilor.
15.09.2022 | 20:03
Denis Dragus avertisment pentru FCSB inainte de meciul cu Anderlecht Au tineri foarte buni in lot
Denis Drăguș, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Anderlecht. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Denis Drăguș continuă evoluțiile bune pentru Standard Liege, iar în acest sezon a strâns nu mai puțin de 8 meciuri, în care a înscris 3 goluri.

Denis Drăguș, avertisment pentru FCSB înainte de meciul cu Anderlecht

Denis Drăguș a avut un avertisment pentru FCSB înaintea meciului cu Anderlecht, evidențiând jucătorii tineri ai belgienilor: „Vreau doar să joc cât mai mult, mă bucur că am reușit să marchez, mă bucur că am un nou antrenor, avem obiective mari și suntem într-un proces de reconstrucție și cred că va fi din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

E o diferență mai ales în duelurile fizice, le-am resimțit și eu, dar am reușit să mă adaptez. Important e să nu vrei să te întorci la zona de confort. Eu nu m-am gândit niciun moment să mă întorc”.

„Am jucat și vârf și extremă în acest sezon. Nu am vorbit cu Edi Iordănescu, aștept și eu convocarea, pentru mine e o mândrie să joc pentru România. Oricând îmi doresc să reprezint țara.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Anderlecht nu trece prin cea mai bună perioadă, dar în Europa merge mai bine. La fel că e ca și FCSB, care nu a început bine în campionat, dar a fost bine în Europa”, a mai spus Denis Drăguș, la TV DigiSport.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, conform transfermarkt.com

„FCSB va avea un meci dificil, dar șansele sunt egale!”

„E diferență de bani, dar, având în vedere momentul prin care trece Anderlecht, nu cred că poți spune că o echipă este favorită sau nu.

ADVERTISEMENT

Au niște jucători tineri de foarte mare calitate precum Amuzu sau Fabio Silva, au jucători de calitate, tineri, cred că FCSB va avea un meci dificil, dar șansele sunt egale”, a continuat Denis Drăguș.

„Lumea de-aici nu e la curent cu scandalul de identitate, ei recunosc FCSB-ul ca fiind Steaua”, a mai spus atacantul lui Standard Liege.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT