News

Denise Rifai, detalii neștiute despre viața personală. Ce o face să plângă și cum își cheltuie banii

19.03.2021 | 23:03
Denise Rifai detalii nestiute despre viata personala Ce o face sa planga si cum isi cheltuie banii
Denise Rifai, detalii neștiute despre viața personală. Ce o face să plângă și cum își cheltuie banii Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Denise Rifai a dat detalii neștiute despre viața personală. Celebra jurnalistă a dezvăluit ce o face să plângă și cum își cheltuie banii.

Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a acceptat provocarea de a fi ea cea care răspunde întrebărilor. Acesta a povestit atât lucruri din viața de zi cu zi, cât și legate de carieră.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai nu se vede făcând altceva decât televiziune. Totuși, ea a mărturisit că, dacă ar fi nevoită să renunțe la cariera aceasta, s-ar vedea intrând în politică sau și-ar deschide o afacere.

Denise Rifai, detalii neștiute despre viața personală. Ce o face să plângă și cum își cheltuie banii

Denise Rifai a mărturisit că durerea oamenilor din jur o face să plângă. Ea a explicat și că pandemia a afectat-o mai mult prin prisma oamenilor dragi: „angoasa vine în această pandemie din faptul că mi-aş putea pierde oamenii dragi.”

ADVERTISEMENT

Jurnalista a dezvăluit și care este cea mai mare dorință: „tot ceea ce îmi doresc este ca bunul Dumnezeu să îmi trimită un partener de călătorie cu care să îmi petrec viaţa frumos”.

„Ţin mult la viaţa în doi, este important ca noi, ca femei, să avem o viaţă independentă de cea a partenerului; eu am prieteni foarte buni în jurul meu, am familia mea, foarte multă treabă, bucuriile mele. Însă consider că rostul în viaţă al unei femeie este alături de un bărbat, cu care să formeze un cuplu,” a explicat ea

ADVERTISEMENT

„E frumos să ai legământul acesta şi în faţa lui Dumnezeu”, a adăugat aceasta pentru OKMagazine. Jurnalista a menționat că își dorește foarte mult și un copil.

Acesta a vorbit și despre momentele mai puțin bune și cum reușeste să le depășească: „am momente de epuizare şi în acea perioadă m-a ajutat foarte mult masajul. Un alt remediu pentru oboseală îl reprezintă întâlnirile cu oameni foarte tonici, care îţi dau acea energie. Cred mult în Dumnezeu şi ştiu că totul se întâmplă cu un scop; am şi perioade când nu mai văd luminiţa de la capătul tunelului, dar atunci când faci bine, fără să aştepţi ceva în schimb, cumva se întoarce acel bine la tine”.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, Denise Rifai a explicat și cum își cheltuie banii: „îmi place confortul, să am o viaţă bună. Şi îmi place să ţin bani deoparte pentru momente neprevăzute. Fiind economist la baza, consider că banul trebuie să circule în economie. Nu sunt o tipă care să îşi cheltuiască toţi banii pe poşete şi pantofi”.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă...
Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele eroului naţionalei: Plâng, dacă încep să povestesc!
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
IMPORTANT pentru pensionari. Sfaturi pentru seniori privind banii de pensie
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Tradiții străvechi de Sânziene. Ce trebuie făcut neapărat noaptea
Tradiții străvechi de Sânziene. Ce trebuie făcut neapărat noaptea
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
O comună din România e pe cale să devină cea mai mare bază...
O comună din România e pe cale să devină cea mai mare bază aeriană a NATO din Europa. Reportaj BBC la Mihail Kogălniceanu
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat...
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți