Life

Denise Rifai, față în față cu fostul premier: ”Ați putea întoarce armele împotriva lui Klaus Iohannis?”

Denise Rifai, discuție sinceră cu fostul prim-ministru al României. Ce întrebări i-a adresat prezentatoarea lui Nicolae Ciucă.
11.10.2023 | 17:15
Denise Rifai fata in fata cu fostul premier Ati putea intoarce armele impotriva lui Klaus Iohannis
Denise Rifai, discuție sinceră cu fostul prim-ministru al României. Ce întrebări i-a adresat prezentatoarea lui Nicolae Ciucă. Sursa foto: hepta.ro / Instagram.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, față în față cu fostul premier. „Ați putea întoarce armele împotriva lui Klaus Iohannis?”, este una dintre curiozitățile pe care moderatoarea de la Kanal D urmează să le afle de la politicianul român.

Denise Rifai, discuție sinceră cu fostul prim-ministru al României. Ce întrebări i-a adresat prezentatoarea lui Nicolae Ciucă

Denise Rifai urmează să aibă parte de o discuție sinceră cu fostul prim-ministru al României. Ce întrebări i-a adresat prezentatoarea lui Nicolae Ciucă, care va fi invitat în emisiunea 40 de întrebări peste numai câteva zile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, președintele Senatului va răspunde la mai multe întrebări în show-ul ce se va difuza duminică, 15 octombrie 2023, de la ora 22:30. Telespectatorii vor putea să îl cunoască mai bine pe politician.

„Regretați că ați acceptat să fiți prim-ministru?”, „Când a început să conteze numele Ciucă?”, „Ați putea întoarce armele împotriva lui Klaus Iohannis?”, „L-ați vota pe Marcel Ciolacu președinte?”.

ADVERTISEMENT

„Ce șanse are PNL în fața AUR?”, „Știți ce înseamnă un stat în faliment?”, „Sunteți pregătit să plecați acasă?” sau „Am în față un erou?”, sunt o parte dintre curiozitățile la care Nicolae Ciucă va oferi informații, conform kanald.ro.

Cine este fostul ministru Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă s-a născut în comuna Plenița, aflată foarte aproape de orașul Craiova din județul Dolj. Merge destul de rar în localitatea natală, după spusele primarului, care susține că politicianul este o persoană foarte prietenoasă.

ADVERTISEMENT

S-a născut pe februarie 1967 și este un general român în rezervă, cu o carieră impresionantă ce s-a terminat cu gradul de general și cu onoranta distincție Steaua României. De asemenea, este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români, deși a intrat în această lume în urmă cu foarte puțini ani.

În ultimii 3 ani a ocupat funcția de premier, dar și de președinte al Partidului Național Liberal și al Senatului. Foarte mulți oameni sunt convinși că nu iese din cuvântul lui Klaus Iohannis și că are trecere la americani.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Nicolae Ciucă este pasionat de pescuit și merge des la baltă. Folosește undițe performante pentru a prinde pește. Invitatul lui Denise Rifai are un fiu, Ștefan care a studiat Medicina, dar activează în domeniul IT.

ADVERTISEMENT