Fotbal international

Dennis Man a reacționat la interesul lui Trabzonspor. Turcii fac dezvăluiri din vestiarul Parmei: „Ar trebui să accept?”

03.05.2021 | 18:30
Dennis Man a reactionat la interesul lui Trabzonspor Turcii fac dezvaluiri din vestiarul Parmei Ar trebui sa accept
ADVERTISEMENT

Dennis Man se află pe radarul lui Trabzonspor, iar atacantul în vârstă de 22 de ani pare tentat să ia în considerare oferta turcilor. Conform presei din „Țara Semilunei”, internaționalul român a vorbit despre mutare cu un coechipier de la Parma.

Aventura lui Man pe „Ennio Tardini” s-ar putea încheia dupa doar jumătate de sezon. Presa din Turcia a anunțat că Trabzonspor e pregătită să pună pe masă o ofertă pentru fostul fotbalist al lui FCSB.

ADVERTISEMENT

Șefii italienilor nu pare însă foarte încântați de ideea de a-l ceda definitiv pe Man, astfel că Trabzon ar fi dispusă să îl ia pe român și doar sub formă de împrumut, fără opțiune de cumpărare.

Dennis Man a reacționat la propunerea de transfer a lui Trabzonspor. Dezvăluiri din vestiarul Parmei

Imediat după ce a apărut vestea că Trabzonspor e interesată de Man, acesta ar fi discutat despre transfer cu coechipierul său de la Parma, Juraj Kucka, fotbalist care a evoluat în trecut la gruparea otomană.

ADVERTISEMENT

„Mă vrea Trabzonspor, ar trebui să accept?”, ar fi întrebat internaţionalul român, potrivitKaradeniz Gazete. „E cel mai bun loc în care te poţi dezvolta”, a fost răspunsul primit de Man, informează sursa citată.

Sezonul acesta, Man a evoluat de 14 ori în campionatul Italiei, perioadă în care a marcat de două ori și a o ferit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică în îndeamnă pe Man să meargă la Trabzon

Fin cunoscător al fotbalului din Turcia, Marius Șumudică îl sfătuiește pe Man să meargă în Super Lig.

„Trabzon este o echipă extraordinară. Acolo oamenii trăiesc pentru fotbal şi pun o presiune imensă. La cum l-am văzut eu pe Dennis în ultima perioadă spun că va juca şi ar creşte şi el ca valoare, desigur dacă interesul e real şi se face transferul.

ADVERTISEMENT

Dar nu îi va fi deloc uşor pentru că acolo doar dacă eşti şmecher rezişti, dacă nu, nu joci”, a spus Şumudică, pentru digisport.ro.

  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Dennis Man cu Parma
ADVERTISEMENT