Sport

Dennis Man, aproape de Fenerbahce! Negocieri avansate! Cât ia Parma. Exclusiv

Dennis Man este aproape de un transfer la Fenerbahce. Din informaţiile FANATIK, negocierile dintre cele două părţi sunt avansate. Parma vrea să ia măcar 6 milioane de euro.
04.07.2023 | 23:07
Dennis Man aproape de Fenerbahce Negocieri avansate Cat ia Parma Exclusiv
Dennis Man și Gigi Buffon. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dennis Man este cel mai scump jucător vândut în istoria SuperLigii. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost transferat de Parma în ianuarie 2021 pentru 13 milioane de euro de la FCSB, dar nu a confirmat.

Dennis Man, aproape de Fenerbahce! Negocieri avansate

Nici după retrogradarea în Serie B, Dennis Man nu a avut impactul aşteptat la Parma. În stagiunea precedentă, atacantul român a înscris de şase ori în 32 de meciuri pentru echipa din Emilia Romagna. Iar plecarea în această vară este iminentă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Dennis Man este aproape să semneze cu Fenerbahce. Turcii sunt în tratative avansate cu Parma, care vrea să limiteze pierderile din această afacere şi se mulţumeşte cu o sumă mai mică de transfer.

Parma limitează pierderile! Se mulţumeşte cu 6 milioane de euro

FANATIK a aflat că Fenerbahce şi Parma vor bate palma dacă turcii pun pe masă 6 milioane de euro pentru acest transfer. Patronul american Kyle Krause a realizat că acest transfer nu mai poate fi profitabil şi vrea să îşi recupereze măcar o parte din suma investită.

ADVERTISEMENT

În doi ani şi jumătate la Parma, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze 11 goluri în 70 de meciuri. Nouă dintre reuşite au venit în cele două sezoane pe care echipa le-a petrecut în Serie B.

Giovanni Becali: “Vara asta problema firmei este ca cei care sunt afară să vedem cum îi circulăm”

Agentul de jucători Giovanni Becali a declarat că una dintre principalele preocupări ale firmei în această vară este circulaţia jucătorilor români din străinătate, în condiţiile în care mulţi îşi vor schimba echipa, printre ei fiind şi Dennis Man:

ADVERTISEMENT

„Vara asta problema firmei este ca cei care sunt afară să vedem cum îi circulăm. S-ar putea unii să plece, alții să rămână. Din țară să plece e mai greu. La Moruțan mă refer, la Man, la Marius Marin, la Mihăilă, care cred că rămâne 99 la sută”, a spus Giovanni Becali.

Fenerbahce vrea să îşi facă un trio foarte puternic în atac. În această vară, turcii i-au transferat pe Edin Dzeko de la Inter Milano, finalista Champions League şi pe Ryan Kent, fostul coleg al lui Ianis Hagi la Rangers.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost ales în 2020 fotbalistul anului în România. Are în palmares un singur trofeu cu FCSB, Cupa României Betano, câştigată în 2020. Gigi Becali l-a transferat de la UTA Arad în 2016 pentru 1,8 milioane de euro.

  • 24 de ani are Dennis Man
  • 13.000.000 de euro a plătit Parma pentru transferul lui Man de la FCSB
ADVERTISEMENT