Fotbal international

Dennis Man, avertizat de un fost căpitan la naționala României: ”I se va da un timp foarte scurt”

09.02.2021 | 18:19
Dennis Man avertizat de un fost capitan la nationala Romaniei I se va da un timp foarte scurt
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al naționalrei României, Răzvan Raț, l-a avertizat pe mijlocașul Dennis Man că nu are foarte mult timp la dispoziție să-și arate calitățile și crede că transferul de la FCSB la Parma nu înseamnă nimic dacă jucătorul nu va confirma.

Transferat de Parma de la FCSB pentru nu mai puțin de 13 milioane de euro, bani pe care italienii s-au obligat să i-i plătească lui Gigi Becali, atacantul Dennis Man a fost prezentat oficial în fața presei.

ADVERTISEMENT

Italienii își pun mari speranțe în Dennis Man și sunt siguri că  fotbalistul venit de la FCSB va da lovitura la Parma. Opinia este una generală, susținută atât de fanii ”cruciaților”, cât și de reprezentanții clubului.

Fostul căpitan al naționalei României, Răzvan Raț, îl avertizează pe Dennis Man

În ciuda faptului că Dennis Man a devenit cel mai scump jucător transferat din Liga 1, fostul căpitan al naționalei României, îl avertizează pe fostul jucător de la FCSB că va trebui să se impună la Parma într-un timp foarte scurt, deoarece echipa ar putea retrograda.

ADVERTISEMENT

”Transferurile lui Man și Mihăilă sunt foarte importante pentru fotbalul românesc, dar pentru Man nu ar însemna nimic această mutare dacă se va întoarce peste un an la FCSB sau va fi împrumutat undeva.

Suma plătită pe Man nu va conta dacă el nu se va remarca. Sunt șanse ca Parma să retrogadeze și va fi dificil. I se va da un timp foarte scurt, trebuie să demonstreze și să se acomodeze cu jocul echipei”, a declarat Raț la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Raț nu crede în calificarea ”tricolorilor” la CM 2022

Fostulș fundaș stânga a analizat și grupa pe care ”tricolorii” o au în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, din Qatar, în care urmează să întâlnească Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

”O să fie foarte greu pentru România. Va fi dificil să ne calificăm la Campionatul Mondial. Trebuie să fim realiști și să vedem ce avem și ce nu avem. Sunt foarte puțini jucători care sunt legitimați la echipele bune din străinătate, iar majoritatea evoluează foarte puțin”, a menționat Răzvan Raț.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a ales să evolueze cu numărul 98 la Parma, a dezvăluit că speră să își ajute echipa să scape de retrogradare și a mărturisit că idolul său este fostul căpitan al echipei naționale, Adrian Mutu, și el trecut pe la formația din Serie A.

ADVERTISEMENT