Fotbal international

Dennis Man, prezentat oficial la Parma: „Am înțeles repede care sunt diferențele față de Liga 1”

04.02.2021 | 17:38
Dennis Man prezentat oficial la Parma Am inteles repede care sunt diferentele fata de Liga 1
ADVERTISEMENT

Transferat de Parma de la FCSB pentru nu mai puțin de 13 milioane de euro, bani pe care italienii s-au obligat să i-i plătească lui Gigi Becali, atacantul Dennis Man a fost prezentat oficial în fața presei.

Depășit de Florin Tănase în clasamentul golgheterilor Ligii 1, după ce căpitanul roș-albaștrilor a marcat al 15-lea său gol al stagiunii contra marii rivale Dinamo, Man susține că a început deja să se adapteze fotbalului italian.

ADVERTISEMENT

De asemenea, noul număr 98 de la Parma a dezvăluit că speră să își ajute echipa să scape de retrogradare și a mărturisit că idolul său este fostul căpitan al echipei naționale, Adrian Mutu, și el trecut pe la Parma.

Dennis Man, prezentat oficial la Parma: „Sunt diferențe față de Liga 1”

Chiar dacă deja a debutat pentru Parma, în înfrângerea cu 0-2 de pe terenul lui Napoli, Dennis Man a fost de abia astăzi, 4 februarie, prezentat oficial în fața presei. El a vorbit despre primele impresii despre campionatul italian și a și-a făcut o caracterizare sumară, punând accent pe calitățile sale.

ADVERTISEMENT

„Liga de aici este foarte dură. Am văzut care sunt diferențele dintre Serie A și Liga 1, dar sper să mă adaptez și să mă impun rapid. Colegii m-au întâmpinat foarte bine, iar eu voi face tot ce pot pentru a ajuta grupul.

Sunt foarte fericit că sunt aici, că am dat peste un colectiv unit, care m-a primit foarte bine. Antrenorul este excelent și cred că a reușit să facă lucruri minunate cu acest grup. Sunt convins că ne vom salva, dar trebuie să obținem puncte.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor, dar unitatea grupului va face lucrurile mult mai ușoare. Cred că voi reuși să mă adaptez pentru că sunt un jucător tehnic, cu o bună viziune a jocului. Mă pot adapta la situațiile de joc și am viteză”, a spus Man, potrivit MondoCalcioNews.

Cine este modelul lui Dennis Man: „Cred că e destul de evident, fiind român…”

Fostul atacant al FCSB-ului a vorbit și despre modelul său în fotbal. Adrian Mutu a jucat pentru Parma la începutul anilor 2000 și a fost parte din cel mai apreciat cuplu de atacanți din istoria clubului gialoblu, alături de Adriano.

ADVERTISEMENT

Fără să ezite, Dennis Man l-a indicat pe Adrian Mutu drept idolul său în fotbal și a mprturisit că încă de când era copil l-a apreciat pe „Briliant”.

„Este evident cine e modelul meu. Sunt român și mă refer la Adrian Mutu. A fost sursa mea de inspirație încă de când eram copil și continuă să fie. Toată lumea știe cine este Mutu, unde a jucat și ce goluri a dat. Deci da, aleg să îl nominalizez pe Mutu”, a mai spus Man.

ADVERTISEMENT
Tags: