Sport

Dennis Man, explicații pentru remiza din România – Irlanda de Nord 1-1: ”Nu ne-am mai văzut de 3 luni”

Dennis Man a marcat golul egalizator în meciul amical România - Irlanda de Nord 1-1 și a vorbit despre jocul mai puțin reușit al ”tricolorilor”.
23.03.2024 | 00:48
Dennis Man explicatii pentru remiza din Romania  Irlanda de Nord 11 Nu neam mai vazut de 3 luni
Dennis Man a marcat golul egalizator în meciul amical România - Irlanda de Nord 1-1 și a vorbit despre jocul mai puțin reușit al ”tricolorilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa națională a început cu o remiză pe Arena Națională seria jocurilor de pregătire în vederea Euro 2024. Pe 4 zile, elevii lui Edi Iordănescu vor întâlni Columbia, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid.

Dennis Man, prima reacție după România – Irlanda de Nord 1-1

La finalul partidei amicale România – Irlanda de Nord 1-1, atacantul Dennis Man a încercată să explice cauzele acestui rezultat modest și a dat asigurări că echipa noastră va arăta din ce în ce mai bine pe viitor.

ADVERTISEMENT

”A fost un test bun, ne doream să câștigăm. Muncim, suntem uniții și sunt sigur că va veni și victoria va veni. Nu ne-am mai văzut de vreo 3 luni și lucrul ăsta s-a văzut. M-am simțit bine, am încercat să-mi ajut echipa. Mă bucur că am marcat, îmi lipsea golul la națională.

Am încredere în colegi, cred că vom face față cu brio la Euro. Nu contează care va fi a 3-a adversară, trebuie să avem încredere în noi. Mulți dintre noi nu știm ce este un Euro, probabil va fi un alt nivel, dar suntem jucători valoroși și vom merge acolo cu capul sus.

ADVERTISEMENT

Încercăm de la meci la meci să îmbunătățim jocul, să obținem victoria și cred că pe viitor lucrurile vor arăta mai bine. Nu știu ce ne-a lipsit până acum, dar cred că trebuie să lăsăm în urmă trecutul și să ne concentrăm pe prezent”, a declarat Man.

Man nu vrea să plece de la Parma

Fotbalistul despre care s-a vehiculat tot mai mult în ultima vreme că o va părăsi la vară pe Parma pentru a ajunge la o formație mai mare a mărturisit că nu este interesat decât să-și ajute formația să promoveze în Serie A.

ADVERTISEMENT

”Forma bună în care mă aflu vine de continuitatea de zi cu zi din antrenamente și din faptul că n-am mai avut accidentări. Nu știu despre oferte, nu mă interesează. Sunt la Parma, vreau să promovăm și să joc cu această echipă în Serie A”, a mai spus Dennis Man.

Duo-ul naționalei care a creat golul egalizator din vine din Italia. Răzvan Marin de la Empoli și Dennis Man de la Parma au făcut șah-mat apărarea britanicilor, în doar câteva secunde, cu o reușită spectaculoasă .

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a aruncat o minge de 50 de metri în spatele apărării adverse, Man a făcut o preluare de manual, trece de un fundal nord-irlandez și a înscris cu un șut în forță care i-a dat mâinile peste cap portarului Hazard.

ADVERTISEMENT
Tags: