Sport

Dennis Man, în vizorului unui coleg de la Parma: “Devine foarte periculos”

Dennis Man trece printr-o perioadă foarte bună în Serie B și a fost analizat de un coleg de la Parma în urma evoluțiilor pe care le-a avut până acum la echipă.
11.01.2024 | 20:30
Dennis Man in vizorului unui coleg de la Parma Devine foarte periculos
Dennis Man trece printr-o perioadă foarte bună în Serie B și a fost analizat de un coleg de la Parma în urma evoluțiilor pe care le-a avut până acum la echipă. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dennis Man (25 de ani) a fost analizat de un coleg de la Parma în urma evoluțiilor foarte bune din Serie B. Adrian Bernabe, fost junior al Barcelonei, dar și al lui Manchester City, a vorbit la superlativ despre calitățile și prestațiile mijlocașului român.

Dennis Man, analizat de un coleg de la Parma: “Devine foarte periculos”

Adrian Bernabe are 22 de ani și este un mijlocaș central din Spania, produs al academiei celor de la FC Barcelona. Jucătorul a fost adus la Parma liber de contract după o experiență de trei sezoane în tricoul celor de la Manchester City U23.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Sky Sports, Dennis Man a fost analizat de colegul său de la Parma. Adrian Bernabe a vorbit pozitiv despre mijlocașul român în urma prestațiilor pe care le-a avut pentru echipa din Serie B.

“E firesc, atunci când ai lângă tine un fotbalist puternic ca el, totul e mai ușor. Știu cum e el, e și rapid. Când îmi dă mingea și mă face să merg să înaintez pe spațiile libere, știu că trebuie să-l caut, pentru că devine foarte periculos.

ADVERTISEMENT

Și în spațiu a avut o primă parte a sezonului foarte puternică. E unul dintre cei mai importanți pentru noi, dar trebuie să ne folosim mai mult de el, pentru că e într-o formă bună.

Întotdeauna sunt recunoscător să-l caut și îmi place că și el o face, hai să continuăm așa”, a spus Adrian Bernabe pentru Sky Sports, potrivit italienilor de la parmalive.com.

ADVERTISEMENT

Statisticile eroului de pe Ennio Tardini

Dennis Man este cotat la 5 milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt. Internaționalul român mai are contract cu Parma până la finalul sezonului 2024/2025. Pentru formația din Serie B, Man a strâns 91 de partide, a marcat 21 de goluri și a oferit 10 assist-uri. Cele mai bune cifre le-a acumulat în acest sezon. În 15 meciuri, Dennis Man și-a trecut în cont 12 contribuții de gol.

În cariera sa, mijlocașul român a mai evoluat pentru UTA Arad și pentru FCSB. Pentru liderul din SuperLiga, fotbalistul a strâns cele mai multe apariții. Pentru arădeni, Dennis a acumulat 16 goluri și 4 pase de gol în 38 de meciuri. În schimb, pentru formația lui Gigi Becali, internaționalul român are 146 de partide, 49 de goluri și 28 de assist-uri.

ADVERTISEMENT

De la formația “roș-albastră” Man a făcut pasul la Parma. Italienii au achitat 11 milioane de euro pentru serviciile jucătorului. Acum, Dennis Man este și un om important pentru echipa națională a României. În urma formei sale, Dennis Man va putea merge la Euro 2024 alături de “tricolori”.

ADVERTISEMENT