Sport

Dennis Man, noul “Balon de Aur” de la Parma! “E fantastic, datorită lui s-au calificat”

Jurnaliștii italieni l-au lăudat pe Dennis Man și l-au numit noul "Balon de Aur" de la Parma. Românul a reușit să califice echipa în optimile Cupei Italiei.
02.11.2023 | 11:45
Dennis Man noul Balon de Aur de la Parma E fantastic datorita lui sau calificat
Jurnaliștii italieni l-au lăudat pe Dennis Man și l-au numit noul "Balon de Aur" de la Parma. Românul a reușit să califice echipa în optimile Cupei Italiei. Sursa Foto: X (Twitter)
ADVERTISEMENT

Parma s-a calificat mai departe în optimile Cupei Italiei, după un 4-2 cu Lecce. Internaționalul român a fost introdus în minutul 56 și a schimbat soarta meciului. Dennis Man, noul “Balon de Aur” de la Parma, a contribuit la două goluri. Astfel, după această prestație, Man a fost lăudat de presa din Italia.

Dennis Man, noul “Balon de Aur” de la Parma

După ce i-au învins pe Lecce, formație din Serie A, Man și compania s-au calificat în optimile Cupei Italiei. Românul a scos un autogol și a marcat din penalty. Astfel, scorul s-a terminat 4-2 pentru echipa din Serie B, în deplasare. După acest meci foarte bun făcut de Dennis Man, jurnaliștii italieni l-au numit noul “Balon de Aur” de la Parma și au scris pozitiv despre evoluțiile fostului jucător de la FCSB.

ADVERTISEMENT

După prestația pe care a avut-o pe terenul celor de la Lecce, Dennis Man a fost notat de Sofascore cu 7.1, a treia cea mai mare notă a echipei sale. În schimb, jurnaliștii italieni i-au oferit nota 7. Cei de la Parma Live au scris despre rolul important pe care Man îl are în echipa antrenată de Fabio Pecchia.

“Imediat ce jocul nu se îndreaptă în direcția bună Pecchia se bazează pe el și românul răspunde: provoacă autogolul și înscrie penalty-ul care duce scorul la 4-2. Se află într-un moment fantastic, care sperăm să dureze pe cât de mult timp posibil”, au notat cei de la Parma Live.

ADVERTISEMENT

După duelul din Cupa Italiei și jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb au scris despre jucătorul român. Aceștia susțin că Dennis Man este cel căruia i se datorează calificarea Parmei în optimile Cupei Italiei: “Parma se califică în optimi datorită lui. Intră și abia este văzut, însă cu un șut îi lasă în urmă pe toți jucătorii lui Lecce și provoacă autogolul lui Pongracic. Un minut mai târziu nu iartă de la punctul cu var.”

Valentin Mihăilă, lăudat după jocul cu Lecce

Tot cei de la TuttoMercatoWeb l-au lăudat pe Valentin Mihăilă după jocul cu Lecce. Românul a jucat tot meciul și a fost notat cu 6.7. Chiar și așa, jurnaliștii italieni au remarcat implicarea lui Mihăilă și cât de mult ajută echipa.

ADVERTISEMENT

“Încearcă cu multă dorință și nu se retrage când e nevoie să ajute la faza defensivă. A fost aproape să marcheze la începutul reprizei secunde și provoacă portarul cu o lovitură liberă. Nu e încă la cel mai bun nivel, însă oferă tot ce poate în acest moment”, au scris italienii.

După 11 meciuri în Serie B, Parma este pe primul loc cu 26 de puncte, la 5 puncte de locurile 2 și 3, ocupate de Venezia și Catanzaro. În Italia, Dennis Man este al doilea cel mai în formă jucător al echipei din Serie B. Atacantul a reușit să marcheze în campionat și cupă 7 goluri. Și a mai oferit o pasă de gol în cele 10 meciuri pentru Parma, în acest sezon, la fel ca Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT
Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma.
Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma. Sursa Foto: X (Twitter)