Fotbal international

Dennis Man, prezentat cu entuziasm de presa din Italia: ”E pregătit de fotbalul mare”

29.01.2021 | 22:19
Dennis Man prezentat cu entuziasm de presa din Italia E pregatit de fotbalul mare
ADVERTISEMENT

Transferat oficial la Parma, Dennis Man a avut parte de o prezentare galactică în presa din Italia, care consideră că este urmașul de drept al lui Gică Hagi, Adrian Mutu și Cristian Chivu.

Internaționalul român a fost prezentat oficial la noua sa echipă, pentru care a semnat un contract până în 2025, iar apoi și-a luat la revedere de la roș-albaștri printr-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Giovani Becali a acordat un interviu detaliat pentru FANATIK în care dezvăluit toate culisele transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Cunoscutul impresar a povestit pas cu pas cum s-a ajuns la această ofertă.

Presa din Italia, încântată de transferul lui Dennis Man la Parma

Presa din Italia s-a arătat entuziasmată de transferul lui Dennis Man la Parma, iar celebrul jurnalist Alfredo Pedulla l-a trecut la rubrica ”omul zilei”, iar titlul materialului este: ”Parma pornește fantezia”.

ADVERTISEMENT

”Talentatul jucător, născut în 1998, considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din România, a sosit direct de la București cu un avion privat, a aterizat la aeroportul Verdi, din Parma, însoțit de agentul său, Ioan Becali, și de Cristian Man, tatăl jucătorului”, și-a început ziaristul materialul dedicat internaționalului român.

”Acesta este cel mai mare transfer din istoria Ligii 1 din România, depășindu-l pe Stanciu, care a plecat în 2016 de la Steaua la Anderlecht pentru 9,7 milioane de euro. Aceste cifre, totuși, arată că investiția echipei poate fi una de succes, datorită faptului că băiatul este, în același timp, cel mai bun marcator și omul cu cele mai multe pase de gol din campionat, cu 17 goluri și 7 pase de gol în 20 de meciuri cu Steaua

ADVERTISEMENT

”Aceste cifre au propulsat, în cele din urmă, echipa din capitală pe primul loc, în fața lui CFR Cluj, care a dominat campionatul în ultimii ani. Man a fost recent desemnat cel mai bun jucător din țara sa. Toți l-au votat, de la fani la președinți, de la căpitani la antrenori, a mai scris Alfredo Pedulla.

Man, comparat cu Hagi, Mutu și Chivu

”La fel s-a întâmplat și cu Chivu și Mutu, care și ei au fost protagoniști în Italia. Iar asta speră și Man, care va exploda definitiv la Parma. Din copilărie, Man a demonstrat calități excelente, peste medie. El a jucat într-o echipă de tineret din Transilvania, tărâmul lui Dracula, echipă numită Atletico Arad, unde a câștigat 12 turnee internaționale în Polonia, Slovenia, Anglia și Italia, iar în 2009, la Constanța, a fost premiat chiar de însuși Hagi.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost observat mai întâi de Manchester City, care l-a invitat în 2010 la un trial. Însă nu a mers bine. Apoi, la 17 ani, în 2016, a sosit oferta de la Steaua București. Din acel moment, a crescut rapid și a adunat cifre excelente.

Man este acum pregătit de fotbalul mare. Mijlocașul de bandă de picior stâng posedă bune calități tehnice, combinată cu o remarcabilă viteză cu mingea la picior. Man poate să joacepe ambele părți, deși preferă în dreapta pentru a putea șuta cu stângul, având un bun șut de la distanță. Acum a venit vremea să strălucească la Parma și în Serie A, așa cum au făcut Hagi, Mutu și Chivu”, a încheiat jurnalistul italian.

După ce Parma l-a prezentat oficial pe Dennis Man, FCSB a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care a anunțat și ea transferul oficial și i-a mulțumit jucătorului pentru perioada petrecută la club.

ADVERTISEMENT
Tags: