Sport

Derby-ul la handbal Dinamo – Steaua, aproape de o tragedie. Arbitrului i s-a făcut rău și a fost transportat cu ambulanța la spital

Derby-ul din Liga Zimbrilor, Dinamo - Steaua, a oferit câteva momente horror. Arbitrului Radu Iliescu i s-a făcut rău și a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.
11.05.2022 | 18:51
Derbyul la handbal Dinamo  Steaua aproape de o tragedie Arbitrului i sa facut rau si a fost transportat cu ambulanta la spital
Arbitrului Radu Iliescu i s-a făcut rău la derby-ul Dinamo Steaua, la handbal masculin. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Radu Iliescu, unul dintre oficialii derby-ului Dinamo – Steaua, din campionatul național de handbal masculin, a avut nevoie de intervenția medicilor prezenți la sala din Ștefan cel Mare, după ce i s-a făcut rău în timpul partidei.

Derby-ul la handbal Steaua – Dinamo, la un pas de tragedie. Arbitrului Radu Iliescu i s-a făcut rău pe teren

Arbitrul a avut de suferit din cauza căldurii și a trebuit să primească îngrijiri medicale. După câteva minute de panică, Iliescu a părăsit parchetul pe picioare și a fost dus în ambulanță.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua s-a reluat după aproximativ 15 minute, de la scorul de 5-5, când tabela arăta minutul 17.

Radu Iliescu a fost înlocuit de Adrian Manafu, un oficial prezent întâmplător în sală. În mod normal, meciurile din Liga Zimbrilor nu au arbitri de rezervă.

ADVERTISEMENT

„Dulăii” sunt campioni încă dinaintea meciului cu „militarii”

Pentru Dinamo, meciul din sala din Ștefan cel Mare nu a avut nicio miză. Handbaliștii pregătiți de Xavi Pascual au luat deja titlul de campioni, cu două etape rămase din actuala ediție de Liga Zimbrilor.

Derby-ul avut însă miză pentru Steaua, care, înaintea rundei, era pe treapta a treia a podiumului, cu 56 de puncte, două mai puține decât Minaur Baia Mare. De altfel, Dinamo – Steaua a fost o restanță din Liga Națională.

ADVERTISEMENT

Dinamo a primit trofeul și medaliile pentru câștigarea campionatului la festivitatea de premiere care a avut loc chiar înaintea derby-ului cu „militarii”.

Pentru „dulăi” , titlul câștigat în acest sezon este al șaselea consecutiv. Echipa lui Pascual se pregătește deja pentru încă o participare în Liga Campionilor la handbal masculin, acolo unde Dinamo are ca obiectiv calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Pentru acest lucru, campioana României vrea să facă transferuri importante. Portalul Handball Planet a anunțat câteva dintre planurile dinamoviștilor.. Cehul Stanislav Kasparek și bielorusul Viachaslau Bokhan vor evolua din sezonul viitor, sub comanda lui Xavi Pascual.

ADVERTISEMENT