Sport

Derby-ul Olteniei, la feminin! Universitatea Craiova a învins-o cu 5-0 pe FC U Craiova 1948 pe un teren impracticabil. Video

Echipa de fotbal feminin de la Universitatea Craiova s-a impus categoric împotriva formației similare de la FC U Craiova 1948, scor 5-0, înaintea derby-ului din Bănie.
24.11.2022 | 13:50
Derbyul Olteniei la feminin Universitatea Craiova a invinso cu 50 pe FC U Craiova 1948 pe un teren impracticabil Video
Universitatea Craiova s-a impus cu 5-0 în fața lui FC U Craiova 1948, la derby-ul feminin. sursă foto: UCV Facebook
ADVERTISEMENT

Oltenii se pregătesc pentru derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948, care este programat sâmbătă, trei decembrie, de la ora 19:00. Înaintea partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, oltencele s-au confruntat pe un teren impracticabil, din cauza ploii abundente.

Derby-ul Băniei s-a jucat și la feminin! Universitatea Craiova s-a impus cu 5-0 în fața celor de la FC U Craiova 1948

Derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este așteptat cu nerăbdare de olteni, care au achiziționat deja un număr împresionant de bilete. În confruntarea trecută de pe stadionul „Ion Oblemenco”, trupa antrenată de Mirel Rădoi s-a impus cu 2-1, toate golurile întâlnirii fiind marcate din penalty.

ADVERTISEMENT

Până la al patrulea derby al Băniei din SuperLigă, Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 s-au întâlnit la feminin. Oltencele s-au confruntat în weekend-ul trecut pe stadionul „Depou”, pe o suprafață de joc plină de băltoace.

Condițiile nefavorabile nu le-au împiedicat pe „leoaicele” de la Universitatea Craiova să câștige la scor confruntarea cu FC U Craiova 1948. Golurile întâlnirii au fost marcate de Lazăr Isabela (două), Ana Dănciulescu, Belea Daria și Estera Orășel-Codreanu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a fost gazdă, iar leoaicele au ales să joace pe fosta arena a celor de la Gaz Metan CFR Craiova. Terenul a fost afectat de ploaia abundentă din weekend, astfel suprafața de joc a îngreunat misiunea fetelor din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi i-a primit pe jucătorii excluși la antrenamentele Universității Craiova. Ce au făcut cei patru

Universitatea Craiova a început pregătirile pentru restanța cu Chindia Târgoviște. Partida se va juca marți, 29 noiembrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oana” din Ploiești, iar oltenii speră să câștige cele trei puncte, pentru a urca în clasamentul din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

De la începutul săptămânii, Mirel Rădoi se bucură de întreg efectivul la antrenamentele Universității Craiova. În Bănie au revenit Vladimir Screciu, Ștefan Baiaram, Jovan Markovic și Bogdan Vătăjelu, care au fost convocați la loturile naționale ale României.

Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Ionuț Vînă și Jovan Markovic au revenit la antrenamentele Universității Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cei patru au făcut antrenamente separate, față de restul jucătorilor din lotul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare absență pentru Universitatea Craiova este Nicușor Bancu, care cu siguranță nu va mai juca în 2022, însă fundașul oltenilor a început procesul de recuperare. Mirel Rădoi speră să îl recupereze cât mai repede pe Raul Silva, care este unul dintre cei mai importanți jucători din defensiva „alb-albaștrilor”.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „2 solist” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT