News

Descoperire macabră în Suceava: un bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure. Cine ar fi victima

O descoperire macabră a fost făcută marți, 11 iulie, în Suceava: un bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure. Cine ar fi victima
12.07.2023 | 19:02
Descoperire macabra in Suceava un barbat a fost gasit spanzurat intro padure Cine ar fi victima
Un bărbat a fost descoperit spânzurat într-o pădure din județul Suceava. Sursa foto (ilustrativ): romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Un localnic din județul Suceava a făcut o descoperire cu adevărat macabră. Acesta a găsit, marți , trupul spânzurat al unui bărbat. Cadavrul acestuia, în stare de putrefacție, se afla într-o pădure.

Un bărbat a fost descoperit spânzurat într-o pădure din județul Suceava

Din primele informații, cadavrul în descompunere se afla într-o pădure de salcâmi din zona satului Forăști. Localitatea este situată la aproximativ un kilometru de drumul E 85, șoseaua principală de la Suceava spre Capitală.

ADVERTISEMENT

Localnicul care a făcut macabra descoperire a sunat imediat la 112. Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și au demarat cercetări. O primă constatare este aceea că avem de a face cu un deces produs cu cel puțin două-trei săptămâni în urmă.

Oamenii legii au transportat cadavrul la morga Spitalului Municipal Fălticeni pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei decesului. În aceste zile urmează să fie prelevate și probe ADN pentru determinarea identității defunctului.

ADVERTISEMENT

Cine ar fi victima

Deși nu este oficial stabilit acest lucru, se pare că bărbatul decedat ar fi un șofer de TIR din Ucraina. Bărbatul de circa 50 de ani a fost dispărut la mijlocul lunii iunie, scrie MonitorulSv.

Luna trecută, la poliție s-a făcut o sesizare cu privire la faptul că la marginea E 85 este abandonat un TIR. La acea dată, polițiștii au luat legătura cu firma ucraineană care deținea autotrenul. Imediat, un alt șofer trimis din Ucraina a venit atunci în România și a recuperat vehiculul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe cel aflat la volan la data dispariției, acesta nu a mai fost de găsit. S-a speculat că acesta își abandonase mașina în drum, se pare după o discuție avută cu patronul său din Ucraina.

Până marți, 11 iulie, nimeni nu a știut nimic despre cetățeanul ucrainean dispărut de la mijlocul lunii iunie. Acum s-a făcut o legătură cu el. Cadavrul găsit în pădurea din Forăști se află la aproximativ un kilometru de locul în care a fost abandonat autotrenul.

ADVERTISEMENT

Astfel, anchetatorii au o serie indicii care îi duc spre varianta aproape certă că este vorba de acel șofer ucrainean de TIR. După cercetarea de la fața locului, cadavrul a fost ridicat de Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava.

ADVERTISEMENT