Life

Descoperirea uluitoare făcută de Dan Negru aflat în vacanță în India: ”Țineți-vă bine!”

Dan Negru a decis ca în acest an să petreacă o vacanță de vis, departe de România. Prezentatorul tv a optat pentru India și nu a regretat deloc alegerea făcută.
04.01.2023 | 22:30
Descoperirea uluitoare facuta de Dan Negru aflat in vacanta in India Tinetiva bine
Descoperirea făcută de Dan Negru în timpul vacanței din India. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Fiecare emisiune pe care a prezentat-o în ultimele două decenii a avut priză la public, iar acesta continuă să fie admirat chiar și acum.

Dan Negru a petrecut Revelionul departe de România

Anul 2022 a fost unul diferit pentru Dan Negru. După aproape 25 de revelioane petrecute la Antena 1, în acest an, prezentatorul tv și-a luat o pauză și a plecat din România.

ADVERTISEMENT

Destinația aleasă de Dan Negru a fost însă una aparte. Prezentatorul tv a plecat în India și a avut parte de o experiență pe măsură, pe care a împărtășit-o și cu urmăritorii săi.

Dan Negru a ajuns la memorialul lui Mahatma Gandhi, un loc de pelerinaj pentru indieni. Aproape de acest loc sacru sunt și doi copaci, iar unul dintre ei a fost plantat de Nicolae Ceaușescu, iar celălalt de liderul vietnamez Ho Chi Minh.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul tv le-a făcut fanilor săi o mică introducere înainte de a le arăta copacul, pe care fostul președinte al României din perioada comunismului l-a plantat acolo.

”Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. (…) În fața memorialului părintele națiunii, cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo.

ADVERTISEMENT

Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene! Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, spune Dan Negru în clipul postat pe Facebook.

Descoperirea făcută de Dan Negru în India

Dan Negru s-a apropiat apoi de cel de-al doilea copac, la baza căruia scrie ”Plantat de Nicolae Ceaușescu, președintele consiliului de stat al României, pe 13 octombrie 1969”.

ADVERTISEMENT

Practic, copacul a fost plantat în urmă cu 53 de ani și iată că în continuare rezistă, lucru care l-a impresionat pe Dan Negru, având în vedere că în această zonă ajung oameni de pe tot globul, iar numele fostului nostru președintele poate fi văzut e oricine.

”Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut.

Acesta este unul dintre cele mai cătate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ală a copacul lui Ceaușescu. La multi ani, România!”, a mai spus Dan Negru în clipul postat pe rețelele de socializare.

Dan Negru l-a ”descoperit” pe Nicolae Ceaușescu în timpul vizitei sale din India. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Dan Negru l-a ”descoperit” pe Nicolae Ceaușescu în timpul vizitei sale din India. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Menționăm faptul că Dan Negru are un stil aparte când vine vorba de anumite chestiuni politice și de cultură din România. Mai mereu, în postările sale, prezentatorul tv evidențiază lucrurile care nu funcționează așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT