Life

Desertul cu care poți cuceri orice femeie, de 1 Martie! Rețeta de cheesecake marca Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a dezvăluit rețeta de cheesecake ideală pentru ocazii precum 1 Martie! Cu acest desert poți cuceri o femeie!
01.03.2023 | 09:07
Desertul cu care poti cuceri orice femeie de 1 Martie Reteta de cheesecake marca Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha, expertă în cheesecake-uri. Foto: Instagram/ Facebook Majda Cheesecake
ADVERTISEMENT

Uitați de mărțișoarele tradiționale! Dacă vreți să cuceriți cu adevărat o fată, cu un cadou special de 1 Martie, ideea vine chiar de la Majda Aboulumosha! Dacă vreți să surprindeți o femeie de 1 Martie, ei bine varianta ideală ar fi să îi preparați ceva… dulce!

Rețeta de cheesecake a Majdei Aboulumosha. Desert numai bun pentru a-l împărți cu iubita, de 1 Martie

Majda ne-a dezvăluit care sunt deserturile ideale pentru o ocazie specială precum 1 Martie. În opinia vedetei, recunoscută pentru prăjiturile sale, dincolo de talentul actoricesc, o salată cu fructe sau un cheesecake sunt perfecte pentru că sunt gustoase, dar și pentru că sunt ușor de făcut.

ADVERTISEMENT

„Salatele de fructe sunt ideale, cu o frișcă sau cu o cremă de vanilie făcută pe foc, cu lapte, cu gălbenuș, ar putea fi o variantă”, a declarat Majda pentru FANATIK.

Cât despre cheesecake, vedeta fiind specializată în această prăjitură cu brânză, Majda folosește de obicei unt, dar el poate fi înlocuit în prepararea desertului, pentru cei care sunt la cură de slăbit.

ADVERTISEMENT

„Cheesecake-ul, deși pare complicat, nu este absolut deloc greu de făcut”

„Cheesecake-ul, deși pare complicat, nu este absolut deloc greu de făcut. Ai nevoie de biscuiți, unt, puteți înlocui untul în cazul în care sunteți la dietă, veniți cu cremă de brânză, niște ouă, esență de vanilie, le bateți foarte bine cu zahăr, îl băgați la cuptor timp de o oră. Puneți pe deasupra o glazură de fructe de pădure și, credeți-mă că, este o bunătate”, este recomandarea făcută de Majda.

Rețeta prăjiturii care dă pe spate orice femeie

Cât despre cantitățile necesare ale fiecărui ingredient, acestea pot diferi în funcție de cât de mare vrei să fie prăjitura. Pentru un cheesecake normal, marca Majda, vei avea nevoie de 600 de grame de cremă de brânză, 150 de grame de zahăr, o fiolă de esență de vanilie, patru ouă, 45 de grame de făină.

ADVERTISEMENT

Pentru blat, veți avea nevoie de 200 de grame de biscuiți și 40 de grame de unt. Glazura se face și ea simplu. Ai nevoie de 500 de grame de fructe de pădure (zmeură, mure, afine, coacăze etc.) și 50 de grame de zahăr.

Acestea sunt lăsate câteva minute la foc, topite în zahăr. Glazura se adaugă peste cheesecake după ce e scos de la cuptor. Poate fi consumat și la rece, însă nu e recomandat să puneți prăjitura în frigider când este fierbinte.

ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha a vorbit de curând, într-un interviu pentru FANATIK, despre plăcerile ei culinare vinovate. Vedeta e înnebunită după pufuleți și mere!

„Merele! Salata de varză, pufuleții… Am niște chestii nebune, nu pot să zic că sunt cea mai pretențioasă. Uite, și ciorbele, ciorbele acre”, ne-a spus Majda despre preferințele ei în materie de mâncare.

cheesecake
Așa ar trebui să arate cheescake-ul în varianta Majdei. Foto: Captură Kanal D/ Gătește cu Majda

Majda nu cunoaște doar trucuri de gătit! Vedeta apelează la măști naturale pentru frumusețea ei

Vedeta de la „Vorbește lumea” ne-a spus că este destul de atentă la ce consumă acum și mai ales în ce cantități, asta după ce a slăbit 30 de kilograme. „Eu am avut vreo 30 de kilograme în plus în trecut, doar că atunci nu aveam un echilibru în ce mâncam. Acum mănânc mai echilibrat”, ne-a mai spus Majda.

Actrița a oferit și o soluție pentru îngrijirea părului ei, dincolo de sfaturile ce țin de gastronomie. Pentru podoaba capilară, bruneta folosește măști pe care și le face singură.

„Eu îmi fac măști pe bază de ghimbir, pudră de ghimbir, ulei de jojoba, avocado, ulei de măsline, ulei de susan, un ou, amestec foarte bine totul, câte o lingură din fiecare, și las cam o oră, două, trei.

Depinde de păr, iar pe lungime să fie cât mai mult ulei de măsline, dar astea sunt pentru părul creț, pentru a-mi menține bucla, pentru că părul meu a trecut prin tot felul de schimbări, nu neapărat vopsit, dar am folosit mult placa, că așa suntem noi, femeile.

Dar să știi că suplețea părului și hrana lui vine din alimentație. Dacă te hidratezi cum trebuie, se vede. Dacă ne stresăm, și firul de păr are de suferit!”, a dezvăluit Majda.

 

ADVERTISEMENT