Life

Despărțire bombă în showbiz! Vedeta devenită virală cu noua ei piesă i-a spus ”pa” iubitului, pe modelul Miley Cyrus

Una dintre cele mai vizibile vedete ale momentului din România s-a despărțit oficial de iubitul ei.
17.02.2024 | 16:25
Despartire bomba in showbiz Vedeta devenita virala cu noua ei piesa ia spus pa iubitului pe modelul Miley Cyrus
Erika Isac s-a despărțit de bărbatul cu care se iubea de doi ani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Erika Isac este, în aceste momente, probabil cea mai comentată cântăreață de la noi. A lansat de curând o piesă cu un mesaj controversat, iar videoclipul este și mai și., având nevoie de ”tone” de blur.

Erika Isac și iubitul și-au spus adio după ani de relație

Erika Isac și Adi Istrate au format un cuplu timp de aproape doi ani. Cei doi s-au cunoscut la un concurs muzical, s-au îndrăgostit și păreau de nedespărțit. Doar că, iată, după ce a apărut clipul, devenit viral în doar câteva ore, cei doi au confirmat că și-au spus, de fapt, adio. Definitiv.

ADVERTISEMENT

”O grămadă de speculații, cum că din cauza piesei pe care a scos-o, din cauza lui MGL, din cauza că am bătut-o eu, am văzut niște chestii… Nu îmi vine să cred ce a putut să debiteze lumea. Nu s-a întâmplat nimic din chestiile acestea.

Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, nu a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea, ascultați-ne muzica în continuare, nu trebuie să facem din acest lucru un scandal. Nu e vorba de nimic mai mult decât o simplă despărțire”, a declarat Adi Istrate, pe TikTok, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Iar când vorbește despre piesa fostei sale iubite, amestecând despărțirea lor cu mesajul, Adi Istrate pare să se dezvinovățească. Pentru că melodia Macarena, scoasă pe piață de Erika Isca, chiar despre violența bărbaților vorbește.

„Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată”, a spus Erika, pe conturile ei de socializare. Iar versurile, explicite de altfel, aduc în atenție un fenomen cât se poate de serios, cel al violenței îndreptate împotriva femeilor.

ADVERTISEMENT

Erika, melodie controversată

De altfel, de la lansarea melodiei care a reușit să intre în topul Trending al Youtube. Desigur, a provocat nenumărate controverse, mai ales că Erika Isac nu s-a sfiit să apară goală în filmări. Desigur, imaginile sunt blurate. Dar versurile nu au beep, iar unii, mai sensibili, au protestat împotriva mesajului explicit.

Asemănarea dintre Erika Isac și Miley Cyrus nu e întâmplătoare. Amândouă s-au despărțit de iubit chiar în momentul lansării unei piese care a devenit, instantaneu, un hit. Erika a lansat ”Macarena”, o pisă manifest a feminismului, iar Miley, la acea vreme, arunca în aer Youtube-ul cu Flowers.

ADVERTISEMENT

Erika Isac este, deja, una dintre artistele care au reușit să se impună în showbiz. Cântăreața de trap a fost finalistă a concursului One True Singer, este de șapte ani angrenată în industria muzicală, participând și la alte show-uri de talente.

Erika Isac, ”specialista” controverselor muzicale

Anul trecut, Erika Isac a fost cea care a lansat câteva piese pentru coloana sonoră a filmului Haita de Acțiune. ,Haita de acțiune”, piesa „Ferrari”, alături de Berechet, și piesa ,,Vine Poliția” s-au auzit în filmul în care joacă, printre alții, Antonia, BRomânia și Elena Chiriac.

Erika Isac nu este la prima piesă care provoacă controverse. Tânăra artistă a reușit să intre în topul Trendings de pe Youtube și cu melodia Tupeista, tot cu un videoclip care a provocat discuții.

Cu toate acestea, cea mai recentă piesă de-ale sale, Macarena, este subiect de certuri chiar și în lumea bună. De altfel, postată de Lucian Mândruță, melodia a atras comentarii care mai de care mai variate pe pagina acestuia.

ADVERTISEMENT