Life

Despărțire la 3 luni de la nuntă? Indiciile care pun sub semnul întrebării căsnicia Alexandrei Stan

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în mare secret, la începutul lunii mai, luând prin surprindere întreaga lume mondenă, dar, acum, la trei luni de la cununie între cei doi par să fi apărut... probleme serioase.
18.08.2021 | 13:22
Despartire la 3 luni de la nunta Indiciile care pun sub semnul intrebarii casnicia Alexandrei Stan
Alexandra Stan si Emanuel Necatu par sa aiba probleme in casnicie Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan se declara îndrăgostită până peste cap de bărbatul cu care s-a căsătorit, recunoscând de curând chiar și că își dorește copii de la acesta. Dar, brusc, au apărut indicii că între cei doi au apărut o serie de probleme.

S-a despărțit Alexandra Stan de soțul ei?

Alexandra Stan, săptămâni la rândul după ce a anunțat că s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, poza cu mândrie în ipostaza de femeie măritată, punând în evidență inelul care simbolizează dragostea și jurămintele făcute în fața ofițerului stării civile și a preoților.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de curând, ceva s-a schimbat brusc, iar sursele FANATIK au sesizat un amănunt extrem de important și care indică că există probleme în cuplul format între Alexandra Stan și Emanuel Necatu.

Mai exact, toate fotografiile postate de frumoasa cântăreață în ultimele zile au un punct comun: lipsa inelului care dezvăluia legătura dintre Alexandra Stan și Emanuel, soțul ei.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a renunțat la verighetă

Contul de socializare al Alexandrei Stan, era, până de curând, garnisit cu imagini cu Alexandra Stan și Emanuel Necatu, cei doi proaspăt însurăței fiind, cel puțin declarativ, legați unul de celălalt. Acum însă, numărul fotografiilor cu pricina a scăzut drastic, mai fiind doar cele câteva de pe coperta revistei în care Alexandra Stan și-a anunțat căsătoria.

Mai mult decât atât, dacă până acum Alexandra Stan era nedespărțită de verighetă și de inelul de logodnă primit, cele două bijuterii au dispărut de la inelarul artistei.

ADVERTISEMENT

Și nu au dispărut pentru că Alexandra Stan ar fi fost, să spunem, la malul mării și se temea ca verigheta să nu îi alunece de pe deget, în apă, și să o piardă, ci nu o mai poartă nici în situații comune, fie că vorbim de întâlniri cu parteneri de afaceri sau acasă, acolo unde își răsfăța pisica.

Iar indiciile cu privire la despărțirea Alexandrei Stan de Emanuel Necatu par să fie susținute și de cțteva declarații, sub protecția anonimatului, făcute de apropiați ai artistei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, până la ora redactării acestui material, în ciuda eforturilor reporterilor FANATIK, Alexandra Stan nu a putut fi contactată pentru a confirma sau infirma despărțirea de soțul ei.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu, dragoste după Survivor România

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Alexandra Stan l-a întâlnit, prin niște prieteni comuni, pe Emanuel Necatu, iar acesta, pentru o perioadă, s-a ocupat de psihicul artistei, afectată de cele îndurate în Republica Dominicană. Iar apropierea lor s-a transformat, în scurt timp, într- relație amoroasă.

”Emanuel a spus primul „te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a spus Alexandra Stan pentru Viva, revista care a anunțat căsătoria vedetei.

Alexandra Stan s-a cununat civil cu alesul inimii sale pe 7 mai 2021, la Primăria Constanța, locul de baștină ale vedetei, după ce înregistrarea declarațiilor de căsătorie s-a făcut la Primăria Câmpulung, pe 14 aprilie, acolo unde are domiciliul soțul cântăreței.

Emanuel Petre Necatu, soțul Alexandrei Stan, are 35 de ani și, conform informațiilor noastre, este pasionat de artele ezoterice, deși numele lui apare și în arhivele Federației Române de Kempo, el reușind, în 2013, să ocupe locul al treilea la un campionat național.

ADVERTISEMENT