Life

După căsătorie, Alexandra Stan este nevoită să renunțe la obiceiurile ei. Ce i-a interzis soțul să mai facă

După căsătorie, Alexandra Stan este nevoită să renunțe la obiceiurile ei. Află ce i-a interzis soțul să mai facă.
31.07.2021 | 11:17
După căsătorie, Alexandra Stan este nevoită să renunțe la obiceiurile ei. Ce i-a interzis soțul să mai facă
După căsătorie, Alexandra Stan este nevoită să renunțe la obiceiurile ei. Ce i-a interzis soțul să mai facă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan este nevoită să renunțe la obiceiurile ei de când s-a căsătorit. Soțul ei i-a interzis să facă ceva ce obișnuia să practice ocazional.

Fosta concurentă de la Survivor România s-a căsătorit cu consilierul ei după doar câteva luni de relație. Blondina este mai fericită ca niciodată și se bucură de viața alături de sufletul ei pereche.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan este nevoită să renunțe la obiceiurile ei. Ce i-a interzis soțul să facă

Alexandra Stan este nevoită să renunțe la unele dintre obiceiurile ei. Soțul ei i-a interzis să mai facă un lucru pe care ea îl făcea, uneori, la plajă. Însă o relație vine cu compromisuri, iar blondina îl iubește pe bărbatul cu care a făcut o nuntă, în mare secret.

De când a devenit soția lui Emanuel Necatu, vedeta nu mai poate face chiar tot ce își dorește. Admiratorii cântăreței trebuie să știe că nu mai este liberă și nu se mai poate fotografia în orice ipostază.

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață nu este de acord ca Alexandra Stan să pozeze în ipostaze provocatoare sau să facă topless. Artista a declarat acest lucru în cadrul unei emisiuni TV.

„Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a declarat Alexandra Stan la emisiunea „ La Măruță” de la Pro TV.

Artista s-a căsătorit în secret

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu Emanuel Necatu. Vedeta nu a dezvăluit nimic și a așteptat până după nuntă pentru a vorbi despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc la Constanța și totul a fost organizat într-un timp extrem de scurt. Vedeta a apelat chiar la un wedding planner, din moment ce era în criză de timp.

Chiar dacă totul a fost foarte rapid, Alexandra Stan este fericită alături de bărbatul care i-a devenit soț, după cum a declarat după nuntă.

„Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat. Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri