Life

Despărțire neașteptată în showbizul românesc. După 4 ani de relație, cântăreața Jo și Juno și-au spus adio: ”Nu mai suntem împreună”

Jo și Juno, despărțire neașteptată în showbizul românesc. Cei doi și-au spus adio definitiv, după o relație de patru ani.
21.11.2023 | 14:29
Despartire neasteptata in showbizul romanesc Dupa 4 ani de relatie cantareata Jo si Juno siau spus adio Nu mai suntem impreuna
Jo și Juno s-au despărțit din nou. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jo și Juno și-au spus adio, aceasta fiind o despărțire neașteptate în showbizul românesc. Artista a explicat de ce s-a ajuns la această situație și a spus în ce relații este cu fostul partener.

Despărțire neașteptată în showbizul românesc. Jo și Juno și-au spus adio. Care a fost motivul

Cei doi cântăreți au avut o relație de patru ani, după care au pus capăt poveștii de dragoste în 2022. Anul acesta, se pare că Jo și Juno s-au împăcat și au chiar și câteva apariții publice.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. De data aceasta, însă, Jo a spus că ea și Juno nu mai formează un cuplu, și că este o despărțire definitivă.

Îndrăgita artistă a explicat care au fost motivele care au dus la separare. Tânăra a spus că își dorește stabilitate, dar nu poate avea parte de acest lucru alături de Juno, din moment ce s-au despărțit de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

“Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (…) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…)

Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea”, a dezvăluit Jo în cadrul podcastului găzduit de Jorge.

ADVERTISEMENT

Jo: “O să îl iubesc toată viața mea”

Deși a spus că îl va iubi mereu pe Juno, Jo a recunoscut că relația lor devenise toxică în ultima perioadă. Cântăreața a ajuns să se piardă pe sine, așa că a decis că despărțirea ar fi cea mai bună soluție.

În plus, vedeta a spus că nimeni nu este vinovat pentru despărțire și speră să rămână în relații bune cu fostul partener. În acest moment, Jo își dorește să se regăsească.

ADVERTISEMENT

“Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT