Life

Despărțire șocantă la Puterea Dragostei! L-a prins cu cea mai bună prietenă a ei: “Eu dormeam”

Încă o despărțire la Puterea Dragostei. Mona și Jitaru nu mai sunt împreună, după ce tânăra și-a surprins iubitul cu prietena ei cea mai bună. "Nu mai sunt cu Jitaru", a anunțat dansatoarea.
25.07.2021 | 18:06
Despartire socanta la Puterea Dragostei La prins cu cea mai buna prietena a ei Eu dormeam
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au participat la celebra emisiune în sezonul trei. S-au cunoscut însă afară și au fost văzuți din ce în ce mai des împreună în ultima perioadă.

Deși toată lumea credea că cei doi tineri sunt mai fericiți ca niciodată, Mona a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Jitaru, pe care l-a surprins cu cea mai bună prietenă a ei.

ADVERTISEMENT

Despărțire șocantă la Puterea Dragostei

Mona lucrează într-un club din Costinești pe perioada verii, iar iubitul ei a însoțit-o pentru a-i fi aproape. În fiecare seară acesta făcea poze cu tânăra, o filma și o susținea.

Mona și Jitaru
Mona și Jitaru

Totul avea să se încheie atunci când pe o pagină au apărut poze compromițătoare cu Jitaru și cu cea mai bună prietenă a Monei. Aceștia au fost surprinși în timp ce se plimbau ținându-se de mână sau îmbrățișați pe plajă. Mona a declarat că în momentul în care le-a văzut a suferit un șoc. L-a confruntat pe bărbat dar acesta a negat totul.

ADVERTISEMENT

După câteva ore, Mona a făcut o prima postare pe Instagram din care fanii și-au dat seama că s-a întâmplat ceva.

“Dragule, oricare femeie îți poate oferi plăcere. Dar cu fericirea cum stai? Fericit are cine să te facă?”, a scris dansatoarea.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mona despre fostul iubit

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut un live pe Instagram în care a explicat ce s-a întâmplat.

“Varianta lui a fost că nu are nicio treabă cu ea, că pur și simplu au mers la plajă și că eu dormeam și nu a vrut să mă deranjeze. Iar legat de faptul că au apărut ținându-se de mână, a spus că pur și simplu se țineau de mână.

ADVERTISEMENT

Păi ce ar fi să ne ținem toți de mână?! Și același lucru l-am spus și eu. Nu am o problemă cu faptul ca au fost la plaja împreună, dar felul în care au stat la plaja, cum au fost surprinși, te duce cu gândul la mai mult. 

De ce trebuie să vă țineți de mână?! Nu mai sunt cu Jitaru! Am aflat din poze, au apărut pe tot internetul.. eu am aflat treaba asta de pe rețelele de socializare…

Eu îi scriam mesaje să vină la cazare și el nu îmi răspundea. Și ce credeți? Era pe plajă cu prietena mea. Ce să mai zic?! Lucrurile au luat o întorsătură destul de nasoala.

Până ieri am sperat că nu e adevărat… Nu mă întrebați de împăcare că nu am cum să răpund”, a spus tânără.

ADVERTISEMENT