Life

Despărțirea momentului în România! Spuneau că se vor căsători, dar și-au zis adio: „Nu mai formăm un cuplu”

Încă o despărțire neașteptată a avut loc în showbizul românesc. Vorbeau depre nuntă, dar acum au ales să meargă pe drumuri separate.
26.09.2023 | 16:10
Despartirea momentului in Romania Spuneau ca se vor casatori dar siau zis adio Nu mai formam un cuplu
Un cuplu cunoscut și-a spus „adio”. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Daniel Onoriu afirma ca a primit „femeia rugăciunilor lui” și avea planuri de nuntă. Acum, însă lucrurile s-au schimbat, iar fostul pilot de raliuri a făcut un anunț surprinzător: este, din nou, un bărbat singur.

Daniel Onoriu s-a despărțit de femeia cu care avea planuri de nuntă

Viața lui Daniel Onoriu a luat o întorsătură dramatică în ultimii doi ani. După o operație nereușită de micșorare a stomacului efectutată în Turcia a fost la un pas de moarte și a stat timp de 55 de zile în comă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, relația cu Isabela, soția lui, s-a înrăutățit și nu doar că s-a ajuns la divorț, dar a și izbucnit un scandal de proporții, iar fostul pilot de raliuriu a fost areastat. 

Totuși, în ultimele luni, părea că lucrrurile se așează în viața sa. Daniel Onoriu și-a refăcut viața alături de o altă femeie și deși nu erau de mult timp împreună, spunea desprea ea că este „răspunsul rugăciunilor lui către Dumnezeu”. 

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, afirma la finalul lui august că urmează să se căsătorească. Cu toate acestea, acum, Daniel Onoriu a anunțat în mediul online că este din nou un bărbat singur și a avut doar cuvinte frumoase de spus la adresa fostei sale iubite.

„Sunt un țigan cu caracter și prefer sa țin pentru mine adevărul despre despărțirea mea cu acea femeie frumoasă cu care m-am afișat în ultimile luni. E adevărat că nu mai formăm un cuplu, fiecare va merge pe drumul lui, dar, separat.

ADVERTISEMENT

Eu îmi vad de viata mea, iar ea de viața ei, așa cum știm. Așa ca va anunț că de doua zile sunt despărțit de femeia aceea. Îi urez tot binele din lume și să fie fericită așa cum merită. E un om bun și merită tot ce e mai frumos pe lumea asta, dar din păcate noi 2 ne spunem adio!”, a scris Daniel Onoriu pe TikTok, conform spynews.ro. 

„Am problemele mele, nu am timp de altceva”

Daniel Onoriu a recunoscut că nu trece printr-o perioadă bună și că are nevoie de timp pentru a-și rezolva problemele, astfel că în acest moment nu se poate concentra pe altceva. Fostul pilot de raliuri a ales să urmeze calea lui Dumnezeu, căruia îi mulțumește că i-a oferit a doua șansă la viață.

ADVERTISEMENT

„Îmi cer scuze în fața tuturor pentru acest post, sunt un om care a fost maltratat de medicii turci anul trecut și după aruncat 9 luni în pușcărie fără să fac niciun rău nimănui. Am problemele mele personale de care trebuie să mă ocup și nu am timp și de altceva în acest moment.

O sa mă țin în continuare de biserică, sper din suflet să rămân la fel cum am fost în ultimul an, sa mă rog în genunchi lui Dumnezeu și să-i mulțumesc pentru viața care mi-a dat o anul trecut.

Trăiesc doar datorită lui iar viața mea e a lui, îi aparține în totalitate! Dumnezeu să aibă milă de ea, de mine și de copiii noștri!”, a mai scris Daniel Onoriu în mediul online.

ADVERTISEMENT