Life

Despărțirea momentului la Mireasă? Ce mesaj au postat câștigătorii sezonului 7: ”Să fie totul oficial…”

Separare surprinzătoare la Mireasa? Postarea făcută publică de cuplul care a ieșit învingător în sezonul 7 al show-ului.
26.10.2023 | 07:45
Despartirea momentului la Mireasa Ce mesaj au postat castigatorii sezonului 7 Sa fie totul oficial
Separare surprinzătoare la Mireasa? Postarea făcută publică de cuplul care a ieșit învingător în sezonul 7 al show-ului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Despărțirea momentului la Mireasă? Ce mesaj au postat câștigătorii sezonului 7: „să fie totul oficial…”. Foștii concurenți de la Antena 1 au dezvăluit cum stau lucrurile în relația începută în timpul emisiunii matrimoniale.

Separare surprinzătoare la Mireasa? Postarea făcută publică de cuplul care a ieșit învingător în sezonul 7 al show-ului

Separare surprinzătoare la Mireasa? Postarea făcută publică de cuplul care a ieșit învingător în sezonul 7 al show-ului. Mai exact, este vorba de Maria și Antonio Anghel care au dat de înțeles tuturor că nu mai sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost prima care a dat semne de ruptură după ce a distribuit mai multe mesaje neașteptate. În majoritatea dintre acestea pare tristă și face trimitere la dragostea neîmplinită pe care a simțit-o în ultima vreme.

„Timpul va arăta pentru cine contezi cu adevărat” și „Am iubit diferit”, sunt două dintre postările făcute de fosta participantă de la Mireasa pe contul personal de Instagram, unde este foaret activă.

ADVERTISEMENT

Maria a șters o parte din imaginile în care apărea alături de partenerul de viață cu care s-a căsătorit la finalul emisiunii matrimoniale de la Antena 1. Povestea lor de dragoste a trecut prin multe pentru că familia tânărului nu ar fi fost de acord cu această legătură.

„Hai să fie totul oficial dacă așa ai vrut să fie”, a scris la rândul său Antonio Anghel pe social media. „O să zic și eu partea mea de adevăr și să vedem cine are dreptate”, a completat fostul participant.

ADVERTISEMENT

Maria și Antonio Anghel de la Mireasa, separați sau împreună?

Maria și Antonio Anghel de la Mireasa au lăsat mai multe mesaje cu subînțeles în mediul virtual, însă nimeni nu știe dacă acum sunt separați sau împreună. Niciunul dintre ei nu a spus asta cu subiect și predicat.

Mai mult decât atât, fostul concurent de la Antena 1 a păstrat toate fotografiile cu iubita sa soție. În plus, cei doi apar într-o filmare în care pe fundal se aude melodia „Dușmanii poartă pică, dar n-au valoarea mea”.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul clip în care Maria și Antonio Anghel sunt unul lângă celălalt. Pe Instagram, fosta concurentă susține că telefonul i-a sunat non-stop după vestea despărțirii, însă tânărul se amuză copios când aude asta. Care este, de fapt, adevărul?

ADVERTISEMENT