Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Destăinuirile lui Gheorghe Hagi: “Cele mai grele două luni din istorie!”

Gheorghe Hagi a vorbit despre cele mai grele luni pe care le-a avut la Farul Constanţa, în startul acestui sezon. Joi, de la 20:30, campioana joacă împotriva estonienilor de la Flora Tallin, în turul trei preliminar din Conference League.
10.08.2023 | 12:41
Destainuirile lui Gheorghe Hagi Cele mai grele doua luni din istorie
Gheorghe Hagi, pe banca tehnică a Farului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi s-a destăinuit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Antrenorul a vorbit despre problemele pe care le-a avut la Farul în startul sezonului. “Regele” a vorbit despre cum constănțenii au trecut prin cele mai grele luni din istoria clubului, dar și despre alte aspecte ale echipei.

Farul trece prin cele mai grele luni din istorie

Constănțenii au primit o veste bună din partea celor de la LPF. Partida cu UTA Arad, din etapa cu numărul 5, va fi amânată datorită programului încărcat pe care îl au alb-albaștrii în Conference League și în campionat. Gheorghe Hagi a vorbit despre aceste luni ca fiind cele mai grele din istoria Farului.

ADVERTISEMENT

“Sunt cele mai grele două luni jumate ale noastre din istorie! Pentru că am avut și jucători la lotul național, jucători accidentați, care au revenit în perioade diferite. Acest lucru a fost neobișnuit pentru noi, ca și club. Nouă ne lipsește această experiență de aceea ne este mai greu, dar învățăm.”, a declarat Gheorghe Hagi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gică Hagi a ținut să le mulțumească celor de la LPF, pentru hotărârea pe care au luat-o cu privire la amânarea meciului cu UTA Arad: “Decizie înțeleaptă a Ligii. Le mulțumim pe această cale, pentru că ne ajută să fim mai proaspeți ca echipă și să putem juca un fotbal bun.”

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gică Hagi despre prestațiile Farului din acest sezon

Lui Gică Hagi i s-a cerut și părerea în legătură cu prestația Farului de la meciul din Armenia. “Regele” a explicat motivul pentru care echipa sa nu s-a adaptat foarte bine în teren, fiind vorba despre condițiile de la Yerevan. Antrenorul constănțenilor a punctat și minusul pe care echipa sa îl are în acest început de sezon.

“Am jucat la o altitudine de 1200 de metri. A fost o căldură incredibilă, unde noi nu ne-am adaptat. Însă, problema noastră cea mai mare, în momentul de față, este că luăm goluri în fiecare început de repriză. La fiecare meci avem aceeași problemă, luăm foarte ușor gol la începutul reprizelor. 

ADVERTISEMENT

Acest lucru este inexplicabil, pentru că eu mereu le spun să fie atenți și să fie concentrați. O să încercăm să refacem acest lucru, să fim iar din ce în ce mai puternici și să jucăm de la început până la sfârșit foarte bine.”, au fost cuvintele lui Hagi despre prestațiile echipei sale.

“A fost superb că ne-am revenit. Deci meciul a avut două reprize, prima fiind foarte proastă pentru noi. După aceea, prin calitatea jucătorilor și schimbările care s-au făcut au adus liniște echipei și în jocul nostru. Chiar dacă terenul era greu, căldura mare, până la urmă ne-am adaptat și am făcut diferența.”, a mai adăugat Hagi.

ADVERTISEMENT

Mazilu și Borza, titulari importanți pentru Farul

În timpul discuției dintre Horia și Gheorghe Hagi s-a adus aminte și de cei doi jucători foarte tineri cu care Farul a început partida din Armenia. Antrenorul alb-albaștrilor este foarte mulțumit de Adrian Mazilu și de Sebastian Borza, care evoluează foarte bine la echipa din Constanța.

“La noi jucătorii joacă pentru că sunt buni, nu pentru că este regula U21. Așa este de la început, asta e mentalitatea noastră. Cei doi joacă pentru că merită să fie titulari. Nu există criteriile de vârstă pentru noi, e important cum joci și la ce nivel.”, a spus antrenorul celor de la Farul, la FANATIK SPUERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI în direct pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe YouTube și pe Facebook, de la ora 17:00.

Destăinuirile lui Gheorghe Hagi

ADVERTISEMENT