Life

Destinația magică în care s-au dus Andreea Bălan și Victor Cornea: “Am avut lacrimi în ochi”

Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, au plecat într-o destinație magică. Artista a început să lăcrimeze. Care a fost motivul?
07.12.2023 | 23:01
Destinatia magica in care sau dus Andreea Balan si Victor Cornea Am avut lacrimi in ochi
Andreea Bălan și Victor Cornea, clipe de vis într-o destinație de poveste. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, trăiesc momente unice într-o destinație unde mulți și-ar dori să ajungă, mai ales în perioada Crăciunului. De altfel, puțini sunt cei care își permit un bilet în zona fantastică. Prețurile pornesc de la 2000 de euro de persoană

Unde se bucură de iarnă Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea

Andreea Bălan, partenerul său, dar și fetițele sale, Ella și Clara, se află în Laponia, țara lui Moș Crăciun. Aici au parte de clipe magice și savurează din plin fiecare secundă. Jucătorul de tenis a făcut o postare emoționantă pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

”Experiență magică de iarnă plină de iubire în Laponia ❄️ ⛄️🤍”, a scris sportivul pe pagina sa de Instagram. De altfel, o postare emoționantă are și Andreea Bălan pe Instagramul propriu. Artista a lăcrimat când și-a văzut fetițele stând de vorbă cu Moș Crăciun.

”Întâlnirea cu Moș Crăciun a fost unică, magică și plină de emoție. Moșul ne-a primit cu turtă dulce și cadouri. 🎅🏻 Știa foarte multe lucruri despre Ella și Clara, le-a lăudat, a dat sfaturi înțelepte și a citit scrisorile pentru el. Știa până și cum se numesc pisicuțele noastre🐱🐱

ADVERTISEMENT

Am avut lacrimi în ochi pe tot parcursul întâlnirii, iar copilul din mine a fost cel mai fericit. 🙏Sunt cea mai fericită pentru Ella și Clara, deoarece sunt clipe pe care nu le vor uita niciodată😍 Magia există! Doar trebuie să crezi! ❄️😍🙏”, a scris Andreea Bălan.

Victor Cornea se implică mult în creșterea fetițelor Andreei Bălan

În postările Andreei Bălan, Victor Cornea apare foarte implicat în creșterea fetițelor solistei. Se joacă mai mereu cu ele, iar lângă atenția pe care o acordă celor mici, nu uită nici de partenera sa. Cei doi au imortalizat o serie de cadre romantice unul lângă altul.

ADVERTISEMENT

Înainte de întâlnirea cu Moș Crăciun, cântăreața, Ella și Clara și Victor Cornea s-au pregătit temeinic. S-au trezit dis-de-dimineață pentru ziua specială, iar până la destinație au fost numai un zâmbet.  ”Suntem tare fericiți și emoționați că trăim aceste momente”, a specificat Andreea Bălan.

”(…) Azi este ziua cea magică în care ne întâlnim cu Moș Crăciun în Laponia. Suntem tare fericiți și emoționați că trăim aceste momente🙏 Ne-am trezit devreme și după un mic dejun copios am plecat spre căsuța Moșului nostru drag❄️”, a mai scris artista pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu cât este mai mare Andreea Bălan decât Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de câteva luni. Între timp, tânărul jucător de tenis s-a mutat în vila interpretei din Pipera. Între ei există o diferență de vârstă mare, de 10 ani. dar care iată că nu a contat. Concret, Victor Cornea are 29 de ani, în timp ce Andreea Bălan 39 de ani.

ADVERTISEMENT